Bild: Πάνω από το 70 τοις εκατό των Γερμανών είναι δυσαρεστημένοι με τον Scholz

Bundesregierung / Steins
Freepen.gr - Πάνω από το 70% των Γερμανών είναι δυσαρεστημένοι με το έργο του Γερμανού Ομοσπονδιακού Καγκελαρίου Όλαφ Σολτς, σύμφωνα με μελέτη του Ινστιτούτου INSA που διεξήχθη για την έκδοση Bild .

"Ο Ομοσπονδιακός Καγκελάριος Όλαφ Σολτς βαθμολογήθηκε ιδιαίτερα άσχημα. Το 72% των ψηφοφόρων διαφωνεί με την απόδοσή του, δηλαδή τρεις ποσοστιαίες μονάδες περισσότερο από ό,τι στις αρχές Δεκεμβρίου. Μόνο ένας στους πέντε (20%) πιστεύει ότι ο Σολτς έκανε καλή δουλειά, αυτό το ποσοστό έχει επίσης επιδεινωθεί κατά τρεις βαθμούς», γράφει η εφημερίδα.

Όπως σημειώνουν οι ερευνητές, το 76% των ερωτηθέντων είναι γενικά δυσαρεστημένοι με το έργο της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Με την κυβέρνηση είναι ικανοποιημένο μόνο το 17% των πολιτών - σύμφωνα με το ινστιτούτο, αυτός είναι ο χειρότερος δείκτης του κυβερνώντος συνασπισμού από τότε που άρχισε να εργάζεται το Δεκέμβριο του 2021.

Η έρευνα διεξήχθη μεταξύ 8-12 Ιανουαρίου σε 1.202 άτομα. Το περιθώριο σφάλματος είναι 2,9 ποσοστιαίες μονάδες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail