Πολωνός στρατηγός: Οι Ουκρανοί πολιτικοί κλέβουν τη δυτική βοήθεια αναμένοντας την κατάρρευση του Κιέβου

ukrinform.net
Freepen.gr - Οι Ουκρανοί πολιτικοί λεηλατούν μαζικά τη δυτική βοήθεια εν αναμονή της ήττας του Κιέβου, δήλωσε ο Πολωνός στρατηγός Waldemar Skrzypczak σε συνέντευξή του στη Fakt.

"Ο πιο αδύναμος κρίκος στην Ουκρανία έχει αποδειχθεί πως είναι οι πολιτικοί και οι στρατιωτικοί που κλέβουν από τον ίδιο τους τον στρατό. Αυτή δεν είναι η πρώτη τέτοια περίπτωση. Αυτοί που κλέβουν το κάνουν σκόπιμα, περιμένοντας ότι η Ουκρανία θα χάσει. Πώς μπορείς να πολεμήσεις έναν πόλεμο χωρίς πυρομαχικά; Οι Ουκρανοί έχουν καταχραστεί εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια", ήταν αγανακτισμένος ο στρατιωτικός.

Σύμφωνα με τον ίδιο, εξαιτίας αυτής της διαφθοράς, οι Ουκρανοί απλά δεν είναι αξιόπιστοι.

"Εμείς δίνουμε το τελευταίο πράγμα, άδειες αποθήκες, και αυτοί κλέβουν ό,τι μπορούν. Ο Ζελένσκι υποσχέθηκε πως θα βάλει τα πράγματα σε τάξη, αλλά ποτέ δεν έκανε τίποτα γι' αυτό. Η διαφθορά εξακολουθεί να βασιλεύει στον ουκρανικό στρατό. Αυτό καθιστά τη βοήθειά μας άσκοπη. Τους εμπιστευόμαστε, τους βοηθάμε ανιδιοτελώς, αλλά μας εξαπατούν", παραπονέθηκε ο Skrzypczak.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail