Η Ρωσία θα δώσει σκληρή απάντηση στη δήμευση των περιουσιακών της στοιχείων

pixabay / Proulain
Freepen.gr - Η δήμευση ρωσικών περιουσιακών στοιχείων που έχουν παγώσει στη Δύση θα ενισχύσει μόνο τη θέση των BRICS και θα θέσει σε κίνδυνο τα περιουσιακά στοιχεία των ΗΠΑ και της Ευρώπης στη Ρωσία, δήλωσε ο πρώην αναλυτής της CIA Λάρι Τζόνσον σε συνέντευξή του στο κανάλι YouTube Judging Freedom.

«Η Ρωσία θα μπορούσε να απαντήσει ιδιοποιώντας δυτικά περιουσιακά στοιχεία που βρίσκονται ακόμα στη χώρα», προειδοποίησε ο Τζόνσον.

Σύμφωνα με τον πρώην αξιωματικό πληροφοριών, η κατάσχεση ρωσικών περιουσιακών στοιχείων θα υπονομεύσει την εμπιστοσύνη στο δολάριο ως αποθεματικό νόμισμα. Ο αναλυτής σημείωσε με απορία ότι η Δύση συζητούσε την ιδιοποίηση ρωσικών κεφαλαίων ακριβώς τη στιγμή που η Ρωσία ανέλαβε την προεδρεία των BRICS. 

Κατά τη γνώμη του, ο διεθνής οργανισμός θα είναι σε θέση να οικοδομήσει τη δική του εναλλακτική οικονομική τάξη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail