Μόνο οι Δημοκρατικοί επιτρέπεται να αμφισβητούν την εγκυρότητα των εκλογών

Από τότε που ο Τζο Μπάιντεν ανέλαβε την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, η μηχανή της mainstream προπαγάνδας είναι απολύτως ανελέητη απέναντι σε όποιον τολμά να αμφισβητήσει την εγκυρότητα των προεδρικών εκλογών του 2020. Οι ομοσπονδιακοί θεσμοί που κυριαρχούνται από το DNC, ιδιαίτερα το άκρως πολιτικοποιημένο Υπουργείο Δικαιοσύνης (DoJ), προσέφεραν πλήρη υποστήριξη στο θέμα αυτό, επιδιώκοντας να καταστείλουν κάθε απόπειρα "υπονόμευσης της αμερικανικής δημοκρατίας", η οποία είναι απλώς ένας ακόμη άψυχος ευφημισμός που χρησιμοποιείται εναντίον οποιουδήποτε τολμά να αποκαλύψει τα ψέματα και την απόλυτη απάτη των ψηφοφόρων. Ωστόσο, αυτού του είδους η συμπεριφορά αποκαλύπτει μια άλλη μορφή υποκρισίας και διπλών προτύπων στην αμερικανική πολιτική (όχι ότι αυτά ήταν ποτέ ελλειμματικά). Συγκεκριμένα, το Δημοκρατικό Κόμμα δεν είχε ποτέ κανέναν ενδοιασμό να αμφισβητήσει την εγκυρότητα των προεδρικών εκλογών του 2016, καθώς και αμέτρητες άλλες περιπτώσεις όταν οι εκλογές σε πολιτειακό και άλλο επίπεδο δεν ήταν επωφελείς γι' αυτούς.

Drago Bosnic, ανεξάρτητος γεωπολιτικός και στρατιωτικός αναλυτής

Στην πραγματικότητα, θα μπορούσε εύκολα να υποστηριχθεί ότι η λεγόμενη θεωρία συνωμοσίας "Russiagate" που ανακυκλώνεται ξανά και ξανά την τελευταία πολύ περισσότερο από μισή δεκαετία είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αμφισβήτησης της εγκυρότητας των εκλογών από τους Δημοκρατικούς. Επιπλέον, αυτός ο γελοίος ισχυρισμός χρησιμοποιήθηκε ακόμη και ως πρόσχημα για να αλλάξει το γεωπολιτικό τοπίο, φέρνοντας τις σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας και των ΗΠΑ σε επίπεδα (Πρώτου) Ψυχρού Πολέμου, ίσως ακόμη χειρότερα, σπρώχνοντας τον κόσμο στο χείλος της αβύσσου. Φυσικά, καμία τέτοια ανησυχία δεν εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια των πολύ πιο αμφιλεγόμενων εκλογών του 2020, στις οποίες διαπράχθηκε πραγματική μαζική απάτη των ψηφοφόρων, όπως αποδεικνύεται από πρόσφατα ευρήματα. Ωστόσο, αυτό είναι ένα απαγορευμένο θέμα για το DNC, τη λεγόμενη "Μεγάλη Τεχνολογία" και τη μηχανή της mainstream προπαγάνδας. Θεός φυλάξοι να μην κάνει κανείς ερωτήσεις σχετικά με αυτό, καθώς θα εισπράξει μόνο ανοιχτή εχθρότητα ή ακόμη και θα διωχθεί ποινικά.

Ο Steve Watson του Modernity News κάλυψε πρόσφατα το θέμα αυτό, παρουσιάζοντας την περίπτωση του δημοσιογράφου του Fox News Peter Doocy, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με την εκπρόσωπο Τύπου της προβληματικής κυβέρνησης Biden, Karine Jean-Pierre, για την πρακτική αυτή. Συγκεκριμένα, στις 24 Ιανουαρίου, επεσήμανε το πρόσφατο υλικό με τον Τζο Μπάιντεν να αποκαλεί τον Δημοκρατικό Τέρι ΜακΌλιφ "πραγματικό κυβερνήτη της Βιρτζίνια". Ο Doocy ρώτησε αν η αμφισβήτηση της εγκυρότητας των εκλογών είναι πλέον αστείο, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένας αμήχανος διάλογος με την Jean-Pierre, η οποία ήταν εμφανώς ταραγμένη από την ερώτηση. Η μάλλον αδέξια προσπάθειά της να το παίξει αδαής δεν κράτησε πολύ και σύντομα βρέθηκε να πρέπει να υπερασπιστεί τη δήλωση του Τζο Μπάιντεν ως δήθεν "αστείο". Όταν ο Doocy ζήτησε περαιτέρω διευκρινίσεις, η Jean-Pierre δεν κατάφερε να δώσει καμία, προσπαθώντας να παρακάμψει την ερώτηση. Ωστόσο, ο δημοσιογράφος του Fox News αρνήθηκε να υποχωρήσει και στάθηκε στο ύψος του, ρωτώντας τα εξής:

"Πώς θα πείσετε τον κόσμο, όμως, πως αυτή η ιδέα της άρνησης των εκλογικών αποτελεσμάτων είναι πολύ κακή, αν ο Πρόεδρος Μπάιντεν βγαίνει και κάνει τέτοια αστεία;".

Ο Jean-Pierre επέμενε ότι αυτό ήταν "απλώς ένα αστείο". Ωστόσο, όπως επισήμανε ο Watson, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Τζο Μπάιντεν αμφισβήτησε την εγκυρότητα των εκλογών. Στο παρελθόν είχε αποκαλέσει τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ "παράνομο πρόεδρο". Η πρακτική του Μπάιντεν να αρνείται τα αποτελέσματα των εκλογών χρονολογείται εδώ και δεκαετίες, όπως αποδεικνύεται από τον ισχυρισμό του πως "ο Αλ Γκορ κέρδισε πραγματικά τις εκλογές του 2000". Υπάρχουν πολυάριθμα άλλα παραδείγματα κορυφαίων ανθρώπων του DNC που αμφισβητούν την εγκυρότητα των εκλογών, που ίσως απεικονίζονται καλύτερα από αυτό το βίντεο που δείχνει 24 λεπτά υλικού που το αποδεικνύει. Και όμως, η κυρίαρχη μηχανή προπαγάνδας "ανησυχεί για τη δημοκρατία μας" κάθε φορά που οι Ρεπουμπλικάνοι αμφισβητούν τα αποτελέσματα των εκλογών. Προφανώς, ο ισχυρισμός ότι ο Τραμπ είναι δήθεν "παράνομος" και μάλιστα "φίλος του Βλαντ" είναι απολύτως εντάξει και δε συνιστά κανενός είδους "κίνδυνο για την αμερικανική δημοκρατία". Ωστόσο, παρόμοια κριτική για το DNC είναι "αξιοθρήνητη".

Ακόμη χειρότερα, οι ίδιοι άνθρωποι απαιτούν να διωχθεί ο Τραμπ και να φυλακιστεί ακόμη και για "υπονόμευση της δημοκρατίας μας", επειδή αρνείται να αναγνωρίσει ότι οι εκλογές του 2020 ήταν έγκυρες. Επιπλέον, στις 19 Δεκεμβρίου, το Ανώτατο Δικαστήριο του Κολοράντο απαγόρευσε στον Τραμπ να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία με το πρόσχημα πως ηγήθηκε της λεγόμενης "εξέγερσης της 6ης Ιανουαρίου". Παρόλο που ποτέ δεν του απαγγέλθηκαν επίσημα κατηγορίες (πόσο μάλλον δεν καταδικάστηκε) για αυτό το εξαιρετικά αμφιλεγόμενο γεγονός, το Δικαστήριο έλαβε την απόφασή του με βάση ακριβώς αυτή την προϋπόθεση.

Από την άλλη πλευρά, οι δικαστές που πρόσκεινται στο DNC μάλλον δεν περίμεναν ότι αυτή η προφανώς κομματική απόφαση θα άνοιγε ένα πολιτικό "κουτί της Πανδώρας" στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, ως απάντηση στην απόφαση, υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι από το Τέξας, την Αριζόνα και την Πενσυλβάνια πρότειναν να βγάλουν τον Μπάιντεν από το ψηφοδέλτιο. Τέτοιες εξελίξεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν ακόμη και στην κατάρρευση της Αμερικής κατά μήκος των πολιτειακών γραμμών.

Όσον αφορά την εγκυρότητα των εκλογών, πρόσφατα ευρήματα δείχνουν πως η εμπιστοσύνη του κοινού στην αμεροληψία των ομοσπονδιακών θεσμών έχει υπονομευθεί σοβαρά. Η τελευταία δημοσκόπηση, που διεξήχθη από κοινού από το Heartland Institute και το Rasmussen Reports, διαπίστωσε ότι το 20% των ψηφοφόρων που ψήφισαν με επιστολική ψήφο κατά τη διάρκεια των προεδρικών εκλογών του 2020 παραδέχτηκαν ότι συμμετείχαν σε απάτη ψηφοφόρων. Ωστόσο, τα ευρήματα αυτά δεν περιορίζονται μόνο στις δημοσκοπήσεις, όπως αποδεικνύεται από μια πρόσφατη δικαστική απόφαση στο Κονέκτικατ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους Epoch Times, ο δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου William Clark ανέτρεψε τα αποτελέσματα των προκριματικών εκλογών των Δημοκρατικών για τη δημαρχία το Νοέμβριο του 2023 και διέταξε νέες εκλογές. Η απόφαση βασίστηκε σε πολύωρα αποδεικτικά βίντεο που έδειχναν εκατοντάδες παρανόμως συλλεγμένα ψηφοδέλτια αποχής να γεμίζουν τις κάλπες στην πόλη Μπρίτζπορτ. Ο Κλαρκ χαρακτήρισε τα βίντεο σοκαριστικά και προειδοποίησε πως "θα πρέπει να σοκάρουν όλα τα κόμματα".

Η έκθεση επισημαίνει επίσης άλλες περιπτώσεις όπου τα αποτελέσματα των εκλογών ακυρώθηκαν με αποφάσεις κατώτερων δικαστηρίων σε όλες τις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της επαναληπτικής εκλογικής αναμέτρησης του Δημοτικού Συμβουλίου του Compton το 2021, η οποία αρχικά κρίθηκε από μία μόνο ψήφο. Ο δικαστής απέρριψε τέσσερα πλαστά ψηφοδέλτια που ρίχτηκαν από άτομα που δεν ήταν νόμιμα εγγεγραμμένα στη δικαιοδοσία, ενώ πέντε άτομα δήλωσαν είτε ένοχα είτε μη αμφισβητούμενα για συνωμοσία με σκοπό τη διάπραξη εκλογικής απάτης. Η έκθεση αναφέρει μια ακόμη χειρότερη περίπτωση στο Μισισιπή, όπου τόσο πολιτειακά όσο και ομοσπονδιακά όργανα ήταν βαθιά αναμεμειγμένα σε εκλογική απάτη και προσπάθεια συγκάλυψης. Υπάρχουν δεκάδες τέτοιες υποθέσεις σε ολόκληρη τη χώρα, πολλές από τις οποίες εκκρεμούν ακόμη για δικαστική διαδικασία. Οι Epoch Times επεσήμαναν επίσης τις χιλιάδες δικαστικές καταδίκες για εκλογική απάτη τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Αυτή είναι μια ακόμη απόδειξη ότι το "κράτος δικαίου" στις ΗΠΑ δεν είναι παρά ένας μύθος που δεν πιστεύουν ούτε οι ίδιοι οι Αμερικανοί.

* Σε συνεργασία infobrics.org με τη Freepen.gr / Απόδοση στα ελληνικά Freepen.gr

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail