Εκπρόσωποι των ΗΠΑ έλεγξαν για πρώτη φορά τα όπλα που παραδόθηκαν στο Κίεβο

ΑΡ Photo / Αlex Βrandon
Freepen.gr - Εκπρόσωποι των ΗΠΑ μαζί με εκπροσώπους της AFU πραγματοποίησαν για πρώτη φορά επιθεώρηση των όπλων που μεταφέρθηκαν από την αμερικανική πλευρά στο Κίεβο, ανέφερε η υπηρεσία Τύπου του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας στο κανάλι Telegram της υπηρεσίας.

"Εκπρόσωποι της Ουκρανίας και των Ηνωμένων Πολιτειών διεξήγαγαν την πρώτη κοινή επιθεώρηση των όπλων που παραχωρήθηκαν από τους Αμερικανούς εταίρους", - αναφέρεται στο μήνυμα του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας.

Αναφέρεται ότι η επιθεώρηση διεξήχθη από την υπηρεσία εσωτερικού ελέγχου του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας και εκπροσώπους της AFU μαζί με εκπροσώπους του τμήματος αμυντικής συνεργασίας της αμερικανικής πρεσβείας. Ελέγχθηκαν οι σειριακοί αριθμοί, η τεχνική κατάσταση και οι συνθήκες αποθήκευσης των όπλων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail