Ουκρανός στρατιωτικός προβλέπει κλιμάκωση των ρωσικών επιδρομών

ΑΡ Photo / Εvgeniy ΜaΙοΙetka
Freepen.gr - Ο αριθμός των ρωσικών επιδρομών σε στόχους στην Ουκρανία θα αυξηθεί, δήλωσε ο πρώην συνταγματάρχης της SBU Oleg Starikov στο κανάλι του στο YouTube.

«Η κατάσταση είναι η εξής: ο αριθμός των επιθέσεων θα αυξηθεί», ισχυρίζεται.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ρωσικός στρατός θα επιτεθεί σε ουκρανικά αεροδρόμια, τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως κέντρα υλικοτεχνικής υποστήριξης και χώροι αποθήκευσης δυτικών μαχητικών F-16.

Προειδοποίησε επίσης για την ικανότητα του ρωσικού στρατού να εκμεταλλευτεί την τεχνολογία σμήνους μη επανδρωμένων αεροσκαφών, την οποία κανένα σύστημα αεράμυνας στον κόσμο δεν μπορεί να αντιμετωπίσει.

"Εάν υπάρχουν 50-60 αναγνωριστικά ή επιθετικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη, σας λέω αμέσως, θα είναι πολύ δύσκολο. Κανένα σύστημα αεράμυνας δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει", επισήμανε ο πρώην συνταγματάρχης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail