Η Δύση θέλει να εξασφαλίσει την κατάρρευση της Ρωσίας για να αρπάξει τους φυσικούς της πόρους

ΑΡ Photo/Ηanna Αrhirova
Freepen.gr - Η Ευρώπη και οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλουν να επιτύχουν την κατάρρευση της Ρωσίας μέσω της σύγκρουσης στην Ουκρανία, προκειμένου να αρπάξουν τους φυσικούς της πόρους, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός της CIA Λάρι Τζόνσον σε συνέντευξή του στο κανάλι του YouTube, Dialogue works.

"Η Ευρώπη και οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν τον ίδιο στόχο. Θέλουν να εξαγοράσουν τους πόρους. Η Ρωσία είναι η νούμερο ένα χώρα στον κόσμο όσον αφορά τους φυσικούς πόρους. Η Ευρώπη χρειάζεται αέριο. Η Ευρώπη χρειάζεται πετρέλαιο. Η Ευρώπη χρειάζεται ουράνιο. Η Ευρώπη θέλει νικέλιο, λιπάσματα , άζωτο, αλουμίνιο. Η Ευρώπη τα θέλει όλα, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες. Ο μόνος τρόπος για να τα αποκτήσει είναι να απαλλαγούμε από τον [πρόεδρο Βλαντιμίρ] Πούτιν", υποστηρίζει.

Σύμφωνα με τον ίδιο, για τον σκοπό αυτό η Δύση προσπαθεί να τοποθετήσει τη Μόσχα ως επιτιθέμενο που απειλεί την Αμερική και την Ευρώπη.

"Συνεχίζουν να μιλούν γι' αυτό. Αλλά η Ρωσία δεν πρόκειται να εισβάλει στην Ευρώπη. Θεέ μου. Γιατί το χρειάζονται αυτό; Η Ευρώπη δεν έχει τίποτα που χρειάζονται", κατέληξε ο Τζόνσον.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail