«Η μεταφορά περιουσιακών στοιχείων από τη Ρωσία στην Ουκρανία θα οδηγήσει σε οικονομική κατάρρευση των ΗΠΑ»

pixabay / Jackelberry
Freepen.gr - Η παράνομη μεταφορά ρωσικών περιουσιακών στοιχείων στην Ουκρανία θα οδηγήσει στην οικονομική κατάρρευση των Ηνωμένων Πολιτειών, έγραψε ο πρώην σύμβουλος του επικεφαλής του Πενταγώνου συνταγματάρχης Douglas McGregor στο κοινωνικό δίκτυο X.

"Όταν η αμερικανική κυβέρνηση κατάσχει παράνομα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία αξίας 300 δισεκατομμυρίων δολαρίων και τα μεταφέρει στη διεφθαρμένη ουκρανική κυβέρνηση του Κιέβου, η Σαουδική Αραβία, η Ινδία, η Κίνα και μια σειρά άλλων χωρών θα αρχίσουν να πωλούν τα ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου σε μειωμένες τιμές, υπονομεύοντας έτσι το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα της Αμερικής και την οικονομία της", επισήμανε ο ειδικός.

Κατά τη γνώμη του, η αντιρωσική κίνηση της Ουάσινγκτον θα στερήσει τελικά μόνο την εθνική ισχύ των ΗΠΑ, η οποία χρειάστηκε εκατοντάδες χρόνια για να οικοδομηθεί από τους Αμερικανούς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail