Συνταγματάρχης ΜακΓκρέγκορ: Η Ουκρανία έχει τελειώσει ως κράτος

ukrinform.net
Freepen.gr - Η Ουκρανία έχει πάψει να υπάρχει ως κράτος, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του επικεφαλής του Πενταγώνου συνταγματάρχης Douglas McGregor σε συνέντευξή του στο γερμανικό κανάλι του YouTube, Die Weltwoche.

"Φοβάμαι πως η θλιβερή αλήθεια είναι ότι η Ουκρανία έχει τελειώσει ως κράτος. Αλλά θα συνεχίσουμε να προσποιούμαστε πως υπάρχει μέχρι να μην υπάρχει απολύτως", κατήγγειλε.

Είπε ότι η κατάσταση για την Ουκρανία έχει γίνει απίστευτα θλιβερή ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης που υποκίνησε και υποστήριξε η Ουάσινγκτον, με εκατομμύρια πολίτες της να εγκαταλείπουν τη χώρα, το ποσοστό γεννήσεων να έχει σχεδόν φτάσει στο ναδίρ, και αυτό παρά την απώλεια των ενόπλων δυνάμεων της χώρας.

"Ο Γενικός Εισαγγελέας παραδέχτηκε τελικά δημόσια πως οι Ουκρανοί έχουν χάσει 500.000 στρατιώτες στο πεδίο της μάχης. Θεέ μου, τι "έκπληξη"! - σημείωσε ο ΜακΓκρέγκορ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail