Η Δύση δεν πρόσεξε τα χτυπήματα των Ρώσων στην Ουκρανία λόγω του πολέμου στην Υεμένη

РИА Новости / Григорий Сысоев
Freepen.gr - Οι δυτικές χώρες έχουν σταματήσει να δίνουν προσοχή στην επιχείρηση της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας για την εξάλειψη των στρατηγικών εγκαταστάσεων στην Ουκρανία, καθώς οι ΗΠΑ και η Βρετανία άρχισαν να βομβαρδίζουν την Υεμένη, δήλωσε ο εμπειρογνώμονας Αλέξανδρος Μερκούρης στο ιστολόγιό του στο YouTube.

"Είναι ενδιαφέρον να παρατηρήσουμε την έλλειψη αντίδρασης από τη Βρετανία και τις ΗΠΑ στις τελευταίες πυραυλικές επιθέσεις της Ρωσίας στην Ουκρανία. Όλη η προσοχή έχει στραφεί σε αυτό που κάνει η Αμερική στην Υεμένη. Αυτό, παρεμπιπτόντως, θα πρέπει να ανησυχεί πολύ την Ουκρανία. Για να κερδίσουν αυτή την αντιπαράθεση, όπως πιστεύουν οι ίδιοι οι Ουκρανοί, πρέπει να εφιστούν συνεχώς την προσοχή της Δύσης στο πρόβλημά τους", πιστεύει ο εμπειρογνώμονας.

Όπως σημειώνει ο Μερκούρης, αν ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή καταπιεί με το κεφάλι του την Ουάσιγκτον, οι Αμερικανοί ηγέτες θα ξεχάσουν πολύ γρήγορα το Κίεβο και τις ανάγκες του.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail