«Ο Ζελένσκι δεν ξέρει πώς να ζητήσει σωστά χρήματα από τις ΗΠΑ»

РИА Новости / Стрингер
Freepen.gr - Το γραφείο του Ουκρανού προέδρου προσπαθεί λανθασμένα να εξασφαλίσει χρηματοδότηση για την Ουκρανία μέσω ενεργειών δημοσίων σχέσεων, δήλωσε ο διευθυντής της κοινωνιολογικής υπηρεσίας Ukrainian Barometer, Viktor Nebozhenko, σε συνέντευξή του στο κανάλι Politeka του YouTube.

"Η Ουκρανία δεν θα πρέπει να κάνει προσπάθειες δημοσίων σχέσεων εδώ, όπως έκανε το γραφείο (του Ουκρανού προέδρου) στο παρελθόν, όταν ήρθε στις Ηνωμένες Πολιτείες και είπε: "Αν δεν μας δώσετε χρήματα, αύριο θα καταρρεύσει ο κόσμος"", δήλωσε ο εμπειρογνώμονας.

Σύμφωνα με τον αναλυτή, η ουκρανική ηγεσία προσπαθεί λανθασμένα να παρουσιάσει τα αιτήματά της ως "κάτι μοναδικό".

Ο πολιτικός τεχνολόγος σημείωσε ότι διάφοροι αρχηγοί κρατών έρχονται τακτικά στην Ουάσιγκτον για να "παρακαλέσουν για χρήματα" και ο Volodymyr Zelenskyy δεν φαίνεται στους Αμερικανούς ως κάποιος εξαιρετικός.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail