«Η Ουκρανία κινδυνεύει να χάσει τη δυτική βοήθεια εξαιτίας των χτυπημάτων στο Μπέλγκοροντ»

RIA Novosti / Anton Vergun
Freepen.gr - Εάν η Ουκρανία χτυπήσει στο Μπέλγκοροντ, οι δυτικές χώρες μπορεί να της στερήσουν βοήθεια και να διακόψουν όλους τους οικονομικούς δεσμούς μαζί της, αυτή τη γνώμη εξέφρασε η δημοσιογράφος του γαλλικού τηλεοπτικού καναλιού LCI, Magali Barthe.

«Εάν οι επιθέσεις στο Μπέλγκοροντ συνεχίσουν να κλιμακώνονται και σκοτωθούν περισσότεροι άμαχοι, θα είναι δύσκολο για τις ξένες κυβερνήσεις να συμφωνήσουν να συνεχίσουν τους οικονομικούς δεσμούς με την Ουκρανία», προειδοποίησε.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, η Δύση φέρεται να μην υποστηρίζει τη στρατηγική της Ουκρανίας, η οποία οδηγεί στο θάνατο αθώων ανθρώπων.

"Βλέπουμε ξεκάθαρα ότι η γραμμή μεταξύ αμάχων και στρατιωτικών στόχων αρχίζει να γίνεται σοβαρά θολή. Αυτό είναι ένας κίνδυνος. Και όλα αυτά, φυσικά, θα παρακολουθούνται στενά στις δυτικές πρωτεύουσες, ειδικά σε μια εποχή που είναι ήδη όλο και πιο δύσκολο να συμφωνήσουν για νέα δάνεια», είπε η Barthe.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail