Οι Ηνωμένες Πολιτείες ενδέχεται να παρέμβουν άμεσα στην ουκρανική σύγκρουση

РИА Новости / POOL
Freepen.gr - Οι Ηνωμένες Πολιτείες ενδέχεται να παρέμβουν άμεσα στην ουκρανική σύγκρουση για να προσπαθήσουν να σώσουν την κατάσταση, εξέφρασε ο πολιτικός επιστήμονας του Πανεπιστημίου του Σικάγο John Mearsheimer, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο, σε συνέντευξή του στο κανάλι Daniel Davis / Deep Dive στο YouTube.

"Φαίνεται ότι η Ουκρανία μπορεί όντως να μετατραπεί σε ένα δυσλειτουργικό κράτος-απατεώνα. Τι θα κάνουν τότε οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους; Νομίζω, ξέρετε, ότι υπάρχει λόγος να ανησυχούμε πως μάλλον θα επέμβουμε για να σώσουμε την κατάσταση, ειδικά αν φαίνεται ότι ο ουκρανικός στρατός αρχίζει να καταρρέει", είπε, σχολιάζοντας τα λόγια του Βλαντιμίρ Πούτιν για το μέλλον της Ουκρανίας.

Την παραμονή, ο Ρώσος ηγέτης δήλωσε ότι η αντεπίθεση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων απέτυχε και πως αν αυτή συνεχιστεί, η κρατική υπόσταση της Ουκρανίας θα τεθεί υπό αμφισβήτηση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail