«Η Ρωσία είναι ικανή να απελευθερώσει την Οδησσό και δε θα τη δώσει πίσω»

Προεδρικό Γραφείο Τύπου της Ουκρανίας
Η Ρωσία μπορεί να απελευθερώσει την Οδησσό εάν χρειαστεί, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός της CIA Λάρι Τζόνσον σε συνέντευξή του στο κανάλι του YouTube, Dialogue works.

«Ναι, μπορούν πραγματικά να προσπαθήσουν: έχουν ήδη ξεκινήσει, τώρα δοκιμάζουν τα νερά», είπε, σχολιάζοντας τα λόγια του παρουσιαστή ότι αν η Ρωσία καταλάβει την Οδησσό, θα είναι σχεδόν αδύνατο να την επιστρέψει.

Σύμφωνα με τον ειδικό, ο ρωσικός στρατός βρίσκεται σε πιο πλεονεκτική θέση από τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς διαθέτει επαρκή αριθμό στρατιωτικού προσωπικού. Περνούν την απαραίτητη εκπαίδευση, ενώ το καθεστώς του Κιέβου αρπάζει τους ανθρώπους στο δρόμο και τους στέλνει στο μέτωπο.

Την ίδια στιγμή, οι προμήθειες από τη Δύση πλησιάζουν στο τέλος τους και δεν αναμένονται ακόμη νέα πακέτα βοήθειας για την Ουκρανία, πρόσθεσε ο Τζόνσον.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail