Η "ρωσοφοβία" στη Δύση θα μειωθεί τελικά - Κρεμλίνο

pixabay / Peggy_Marco
Freepen.gr - Οι άνθρωποι στα δυτικά έθνη έχουν υποστεί αντιρωσική ρητορική εδώ και δεκαετίες και θα χρειαστεί χρόνος για να αλλάξουν οι συμπεριφορές, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Σε συνέντευξή του που μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι "Rossiya 1" την Κυριακή, ο Πεσκόφ υποστήριξε ότι ορισμένες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας και των κρατών της Βαλτικής, χρησιμοποιούν τη "ρωσοφοβία" ως μέσο για να αποσπάσουν την προσοχή της κοινής γνώμης από εσωτερικά ζητήματα.

"Τα οικονομικά τους προβλήματα είναι προφανή. Η ανταγωνιστικότητα της διάσημης γερμανικής βιομηχανίας μειώνεται. Το κόστος ζωής αυξάνεται. Η οικονομική και κοινωνική πίεση αυξάνεται", γεγονός που έχει ωθήσει ορισμένους Ευρωπαίους ηγέτες να προτιμούν να κάνουν "μπαμπούλα" τη Ρωσία, υποστήριξε ο εκπρόσωπος.

Συνέχισε λέγοντας πως "αυτή η ρωσοφοβία θα έχει κάποια αδράνεια" και σε "αρκετές δεκαετίες πιθανότατα θα περάσει".

"Αυτήν την στιγμή, η ρωσοφοβία βρίσκεται στο αποκορύφωμά της. Θα υποχωρήσει... Κάποια στιγμή θα συμβεί και η κοινή λογική θα επικρατήσει σταδιακά".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail