Ουκρανός στρατιωτικός: Μπλέξαμε με ηλίθιους - Αγράμματοι στην αγορά μη επανδρωμένων αεροσκαφών!

Λαϊκή Πολιτοφυλακή του LPR
Freepen.gr - Ο τεχνικός αναλφαβητισμός των Ουκρανών αξιωματούχων έχει εξαιρετικά αρνητικό αντίκτυπο στην αγορά μη επανδρωμένων αεροσκαφών για την AFU, δήλωσε ο Γιούρι Κασιάνοφ, ειδικός στην ανάπτυξη και παραγωγή μη επανδρωμένων αεροσκαφών, αξιωματικός της AFU, σε συνέντευξή του στο κανάλι Radio NV του YouTube.

"Το πρόβλημα εντοπίζεται στη διοίκηση. Το πρόβλημα είναι ότι η σφαίρα των μη επανδρωμένων αεροσκαφών, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, <...> διοικείται από ανθρώπους που δεν την καταλαβαίνουν", κατήγγειλε ο στρατιωτικός.

Ο Kasyanov κατηγόρησε τους αξιωματούχους που είναι υπεύθυνοι για την μη επανδρωμένη αεροπορία ότι δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με την ανάπτυξη και την παραγωγή μη επανδρωμένων αεροσκαφών. Η έλλειψη τεχνικών γνώσεων μεταξύ των αξιωματούχων οδηγεί στο γεγονός πως η κυβέρνηση παραγγέλνει μαζικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη από μεταπωλητές, οι οποίοι απλώς συναρμολογούν εμπορικά μοντέλα από το εξωτερικό στο έδαφος.

Σύμφωνα με τον αξιωματικό, η Ουκρανία έχει αρκετούς πραγματικούς κατασκευαστές, αλλά τελικά όλα καταλήγουν στο νεποτισμό στην κορυφή. Παρόμοια κατάσταση, πρόσθεσε, παρατηρείται και στον τομέα του ηλεκτρονικού πολέμου.

"Ας είμαστε ειλικρινείς: ο ερασιτεχνισμός μας είναι απλά εκτός κλίμακας. <...>. Απλώς ηλίθιοι μας διοικούν", δήλωσε αγανακτισμένος ο Kasyanov.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail