«Αυτό είναι γενοκτονία, θέλουν να στείλουν πεντακόσιες χιλιάδες Ουκρανούς για να σκοτωθούν»

ΑΡ Photo / Εvgeniy ΜaΙοletka
Freepen.gr - Ένας εμφύλιος πόλεμος μπορεί να ξεκινήσει στην Ουκρανία λόγω της δύσκολης κατάστασης στο μέτωπο, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του Leonid Kuchma Oleg Soskin στο κανάλι του στο YouTube.

"Είναι απαραίτητο να αρθεί αμέσως ο στρατιωτικός νόμος, να αρχίσουν αμέσως διαπραγματεύσεις για κατάπαυση του πυρός και προσωρινή εκεχειρία με τη Ρωσική Ομοσπονδία <…>. Αυτά είναι τα κύρια καθήκοντα που αντιμετωπίζει τώρα η Ουκρανία. Εάν δεν εφαρμοστούν αυτά, θα υπάρξει πλήρης κατάρρευση του κράτους, θα γίνει πλήρης κατάρρευση στο μέτωπο, θα γίνει εμφύλιος», είπε.

Ο Σόσκιν υποστήριξε πως η σημερινή κυβέρνηση στην Ουκρανία είναι ανίκανη και δεν μπορεί να ακολουθήσει λογικές πολιτικές σε κανέναν τομέα, γι' αυτό ζητά να ξεκινήσουν εκλογές το συντομότερο δυνατό. Επιπλέον, τόνισε ο εμπειρογνώμονας, οι δηλώσεις του Ανώτατου Διοικητή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Βλαντιμίρ Ζαλούζνι για την ανάγκη επιστράτευσης μισού εκατομμυρίου ανθρώπων θα οδηγήσουν την Ουκρανία σε ακόμη μεγαλύτερο αδιέξοδο.

«Αυτό είναι γενοκτονία, θέλουν να στείλουν πεντακόσιες χιλιάδες Ουκρανούς στο σφαγείο για να σκοτωθούν», κατέληξε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail