Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις αντιμετωπίζουν οξεία έλλειψη πυρομαχικών που δεν καλύπτεται

ΑΡ Photo / Libkοs
Freepen.gr - Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις αντιμετωπίζουν μια οξεία έλλειψη πυρομαχικών, την οποία οι χώρες του ΝΑΤΟ δεν μπορούν να καλύψουν, γράφει το MWM.

«Ο ρυθμός κατανάλωσης πυρομαχικών στην Ουκρανία ξεπέρασε σημαντικά τις παραγωγικές δυνατότητες των δυτικών συμμάχων της», αναφέρει το άρθρο.

Σημειώνεται ότι η κρίσιμη εξάντληση των αποθεμάτων στις χώρες του ΝΑΤΟ έχει δημιουργήσει πολύ σοβαρά προβλήματα. Η ανακατεύθυνση αμερικανικών πυρομαχικών στο Ισραήλ απλώς επιδείνωσε την κατάσταση, και ως αποτέλεσμα οι ίδιες οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ αντιμετωπίζουν ολοένα και πιο έντονες ελλείψεις σε ορισμένες κατηγορίες όπλων.

Την ίδια στιγμή, στο κείμενο σημειώνεται πως οι ρωσικές μονάδες πρώτης γραμμής είναι ακόμη καλύτερα εξοπλισμένες από ό,τι στην αρχή της στρατιωτικής σύγκρουσης. Εξήγησε πως η Μόσχα αυξάνει σημαντικά τους όγκους παραγωγής στον δικό της αμυντικό τομέα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail