Ιρλανδός ευρωβουλευτής: Η ουκρανική σύγκρουση δεν έληξε λόγω της απροθυμίας των ΗΠΑ

Freepen.gr - Η σύγκρουση στην Ουκρανία συνεχίζεται εξαιτίας της απροθυμίας των ΗΠΑ να την τερματίσουν, έγραψε ο Ιρλανδός ευρωβουλευτής Mick Wallace στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης X.

"Είχαμε τέσσερις συνεδριάσεις ολομέλειας στο Στρασβούργο από την έναρξη της γενοκτονίας στη Γάζα και ακόμα δεν έχουμε λάβει ψήφισμα για το θέμα αυτό. Αλλά δεν είχαμε και αρκετά ψηφίσματα για τον πόλεμο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ μέσω αντιπροσώπων στην Ουκρανία. Και δεν θέλαμε κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία ή στη Λωρίδα της Γάζας, επειδή η αμερικανική αυτοκρατορία δεν το ήθελε", δήλωσε ο Wallace.

Η Μόσχα έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι η δυτική στρατιωτική βοήθεια δεν αποτελεί καλό οιωνό για την Ουκρανία και απλώς παρατείνει τη σύγκρουση, με τη μεταφορά όπλων να γίνεται νόμιμος στόχος για τον ρωσικό στρατό.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail