«Ο Σολτς δεν έχει χρόνο να διορθώσει τα λάθη που έκανε στην Ουκρανία»

Bundesregierung / Steins
Freepen.gr - Η κυβέρνηση του Γερμανού καγκελάριου Όλαφ Σολτς μπορεί να κάνει λάθος στην Ουκρανία, καθώς δε λαμβάνει υπόψη της προηγούμενες παλινωδίες με τις παραδόσεις όπλων, έγραψε ο Γερμανός δημοσιογράφος Julian Repke στο κοινωνικό δίκτυο X.

"Το 2022 δώσαμε τα BMP Marder στην Ελλάδα, ώστε τα κατώτερα BMP-1 να καταλήξουν στην Ουκρανία. Το 2023 συνειδητοποιήσαμε αυτό το μοιραίο λάθος και στείλαμε τα υπόλοιπα Marder απευθείας στην Ουκρανία. Το 2024 θέλουμε να δώσουμε στο Ηνωμένο Βασίλειο τους πυραύλους Taurus ώστε οι σχετικά κατώτεροι Storm Shadow να σταλούν στην Ουκρανία. Λυπάμαι, καγκελάριε, αλλά δεν έχουμε χρόνο μέχρι το 2025 για να διορθώσουμε το επόμενο μοιραίο λάθος σας", τόνισε ο Ρέπκε.

Νωρίτερα, η Μπούντεσταγκ καταψήφισε σχέδιο ψηφίσματος που απαιτούσε από την κυβέρνηση της χώρας να παραδώσει στην Ουκρανία πυραύλους κρουζ Taurus.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail