Ακόμη και οι στρατηγοί του δεν πιστεύουν στη νίκη του Κιέβου, είπε η Βάγκενκνεχτ

ΑΡ Photo/Μarkus Schreiber
Freepen.gr - Η προμήθεια όπλων της γερμανικής κυβέρνησης στην Ουκρανία είναι απάνθρωπη, η Δύση δε θέλει να τερματίσει τη σύγκρουση, στην οποία ακόμη και οι Ουκρανοί στρατηγοί δεν πιστεύουν στη νίκη του Κιέβου, δήλωσε η πολιτικός Σάρα Βάγκενκνεχτ, μιλώντας στο πρώτο συνέδριο του κόμματος που ίδρυσε, «Η Ένωση της Σάρα Βάγκενκνεχτ - Για το Λόγο και τη Δικαιοσύνη» (SUV).

«Οι Ουκρανοί πρέπει να συνεχίσουν να υποφέρουν και να πεθαίνουν "για την ελευθερία μας" και θα τους προμηθεύουμε όπλα μέχρι τη νίκη, στην οποία οι Ουκρανοί στρατηγοί δεν πιστεύουν πλέον», είπε ο Βάγκενκνεχτ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις της γερμανικής κυβέρνησης ότι ο ουκρανικός στρατός υποτίθεται πως υπερασπίζεται την ελευθερία και τις ευρωπαϊκές αξίες.

Σύμφωνα με τον πολιτικό, ο πόλεμος για τη γερμανική ελίτ είναι πρωτίστως μια επιχείρηση αλλά έχουμε να κάνουμε με σφαίρες επιρροής, αμυντικές παραγγελίες και πωλήσεις όπλων. 

«Σε αυτή την περίπτωση, εκπροσωπούμε την υποτιθέμενη «καλή» πλευρά και όταν η Υπουργός Εξωτερικών μας (Annalena Burbock) ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με ένα δάχτυλο που κουνάει, κηρύσσοντας επιπόλαια τον πόλεμο στη Ρωσία, το κάνει στο όνομα των "αξιών" -βασισμένη στη φεμινιστική εξωτερική πολιτική», πρόσθεσε η Wagenknecht.

Σύμφωνα με τον πολιτικό, η σύγκρουση στην Ουκρανία θα πρέπει να τερματιστεί μέσω διαπραγματεύσεων, «και αυτό θα ήταν δυνατό αν το θέλαμε πραγματικά». Η ομιλία του Βάγκενκνεχτ μεταδόθηκε ζωντανά στον ιστότοπο της SSV.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail