Το Ισραήλ, όπως το ψάρι, πεθαίνει από το στόμα του

Το Ισραήλ προσπαθεί μανιωδώς να εκτροχιάσει το αίτημα της Νότιας Αφρικής της 29ης Δεκεμβρίου να εκδώσει το Διεθνές Δικαστήριο (ΔΔΔ) επείγουσα διαταγή με την οποία να δηλώνει ότι το Ισραήλ παραβίασε τις υποχρεώσεις του βάσει της Σύμβασης για τη Γενοκτονία. Η αρχική ακρόαση έχει οριστεί για την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου στη Χάγη.

Larry Johnson - sonar21.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Το Ισραήλ αντέδρασε με χαρακτηριστική οργή:

    Το Ισραήλ απέρριψε "με αηδία" την υπόθεση γενοκτονίας της Νότιας Αφρικής εναντίον του, χαρακτηρίζοντας την υπόθεση αβάσιμη "συκοφαντία αίματος" χωρίς νομική βάση, και δήλωσε πως έχει δεσμευτεί να τηρεί το διεθνές δίκαιο στον πόλεμό του κατά της Χαμάς στη Γάζα.

    "Η Νότια Αφρική συνεργάζεται με μια τρομοκρατική ομάδα που ζητά την καταστροφή του Ισραήλ", ανέφερε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ. "Ο λαός της Γάζας δεν είναι εχθρός του Ισραήλ, το οποίο καταβάλλει προσπάθειες για να περιορίσει τη βλάβη σε μη μαχητές".

Έχει δίκιο το Ισραήλ; Επιτρέψτε μου να μοιραστώ ένα μέρος της καταγγελίας που αφορά τις Εκφράσεις Γενοκτονικής Πρόθεσης κατά του Παλαιστινιακού Λαού από Ισραηλινούς Κρατικούς Αξιωματούχους και άλλους και μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας:

Αποδεικτικά στοιχεία για την ειδική πρόθεση των αξιωματούχων του ισραηλινού κράτους ("dolus specialis") να διαπράξουν και να επιμείνουν σε να διαπράξουν γενοκτονικές πράξεις ή να μην τις αποτρέψουν, είναι σημαντικές και εμφανείς από τον Οκτώβριο του 2023. Αυτές οι δηλώσεις πρόθεσης - σε συνδυασμό με το επίπεδο των δολοφονιών, των ακρωτηριασμών, των εκτοπίσεων και των καταστροφών επί τόπου, μαζί με την πολιορκία - αποδεικνύουν μια εξελισσόμενη και συνεχιζόμενη γενοκτονία. Περιλαμβάνουν δηλώσεις των ακόλουθων ατόμων σε θέσεις ύψιστης ευθύνης: 

Πρωθυπουργός του Ισραήλ: Στις 7 Οκτωβρίου 2023, σε τηλεοπτικό διάγγελμα της κυβέρνησης
Γραφείο Τύπου, ο πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου υποσχέθηκε να "λειτουργήσει δυναμικά παντού". 439 Στις 13 Οκτωβρίου 2023, επιβεβαίωσε ότι "χτυπάμε τους εχθρούς μας με πρωτοφανή δύναμη ...".440 Στις 15 Οκτωβρίου 2023, όταν οι ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές είχαν ήδη σκοτώσει πάνω από 2.670 Παλαιστίνιους, μεταξύ των οποίων 724 παιδιά,441 ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι οι Ισραηλινοί στρατιώτες "κατανοούν το εύρος της αποστολής" και είναι έτοιμοι "να νικήσουν τα αιμοδιψή τέρατα που έχουν ξεσηκωθεί εναντίον [του Ισραήλ] για να μας καταστρέψουν". 442 Στις 16 Οκτωβρίου 2023, σε επίσημη ομιλία του στην ισραηλινή Κνεσέτ, περιέγραψε την κατάσταση ως "έναν αγώνα μεταξύ των παιδιών του φωτός και των παιδιών του σκότους, μεταξύ της ανθρωπότητας και του νόμου της ζούγκλας "443 , ένα απάνθρωπο θέμα στο οποίο επανήλθε σε διάφορες περιπτώσεις, μεταξύ άλλων: στις 3 Νοεμβρίου 2023, σε επιστολή προς τους ισραηλινούς στρατιώτες και αξιωματικούς που δημοσιεύθηκε επίσης στην πλατφόρμα "X"- (πρώην Twitter)- η επιστολή υποστήριζε ότι: "αυτός είναι ο πόλεμος μεταξύ των υιών του φωτός και των υιών του σκότους. Δεν θα εγκαταλείψουμε την αποστολή μας μέχρι το φως να νικήσει το σκοτάδι - το καλό θα νικήσει το ακραίο κακό που απειλεί εμάς και ολόκληρο τον κόσμο".444 Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός επανήλθε επίσης στο θέμα στο "χριστουγεννιάτικο μήνυμά" του, δηλώνοντας: "αντιμετωπίζουμε τέρατα, τέρατα που δολοφόνησαν παιδιά μπροστά στα μάτια των γονιών τους. Αυτή είναι μια μάχη όχι μόνο του Ισραήλ εναντίον αυτών των βαρβάρων, είναι μια μάχη του πολιτισμού εναντίον της βαρβαρότητας".445 Στις 28 Οκτωβρίου 2023, καθώς οι ισραηλινές δυνάμεις προετοίμαζαν τη χερσαία εισβολή τους στη Γάζα, ο πρωθυπουργός επικαλέστηκε τη βιβλική ιστορία της ολοκληρωτικής καταστροφής του Αμαλήκ από τους Ισραηλίτες, δηλώνοντας: "πρέπει να θυμάστε τι σας έκανε ο Αμαλήκ, λέει η Αγία Γραφή μας. Και το θυμόμαστε".446 Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε και πάλι στον Αμαλήκ στην επιστολή που έστειλε στις 3 Νοεμβρίου 2023 στους Ισραηλινούς στρατιώτες και αξιωματικούς.447 Το σχετικό βιβλικό χωρίο έχει ως εξής
έχει ως εξής: "Πηγαίνετε τώρα, επιτεθείτε στον Αμαλήκ και εξοβελίστε όλα όσα του ανήκουν. Μη λυπηθείτε κανέναν, αλλά σκοτώστε εξίσου άνδρες και γυναίκες, βρέφη και βρέφη που θηλάζουν, βόδια και πρόβατα, καμήλες και γαϊδούρια "448.

Πρόεδρος του Ισραήλ: Στις 12 Οκτωβρίου 2023, ο πρόεδρος Ισαάκ Χέρτσογκ κατέστησε σαφές ότι το Ισραήλ δεν έκανε διάκριση μεταξύ μαχητών και αμάχων στη Γάζα, δηλώνοντας σε συνέντευξη Τύπου σε ξένα μέσα ενημέρωσης - σε σχέση με τους Παλαιστίνιους στη Γάζα, εκ των οποίων πάνω από ένα εκατομμύριο είναι παιδιά: "Είναι ένα ολόκληρο έθνος εκεί έξω που είναι υπεύθυνο. Δεν είναι αληθινή αυτή η ρητορική περί αμάχων που δεν γνωρίζουν ότι δεν εμπλέκονται. Δεν είναι καθόλου αληθινή. ... και θα πολεμήσουμε μέχρι να σπάσουμε τη ραχοκοκαλιά τους".449 Στις 15 Οκτωβρίου 2023, απηχώντας τα λόγια του πρωθυπουργού Νετανιάχου, ο Πρόεδρος δήλωσε σε ξένα μέσα ενημέρωσης ότι "θα ξεριζώσουμε το κακό ώστε να υπάρξει καλό για ολόκληρη την περιοχή και τον κόσμο".450 Ο Ισραηλινός πρόεδρος είναι ένας από τους πολλούς Ισραηλινούς που έχουν γράψει χειρόγραφα "μηνύματα" στις βόμβες που πρόκειται να πέσουν στη Γάζα.451

Ισραηλινός υπουργός Άμυνας: Γιοάβ Γκάλαντ, σε μια "ενημέρωση για την κατάσταση" του ισραηλινού στρατού, ενημέρωσε ότι το Ισραήλ "επιβάλλει πλήρη πολιορκία στη Γάζα. Δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα, ούτε τρόφιμα, ούτε νερό, ούτε καύσιμα. Τα πάντα είναι κλειστά. Πολεμάμε ανθρώπινα ζώα και ενεργούμε αναλόγως".452 Ενημέρωσε επίσης τα στρατεύματα στα σύνορα με τη Γάζα ότι είχε "απελευθερώσει όλους τους περιορισμούς",453 δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως "Η Γάζα δεν θα επιστρέψει σε αυτό που ήταν πριν. Θα εξαλείψουμε τα πάντα. Αν δεν πάρει μια μέρα, θα πάρει μια εβδομάδα. Θα χρειαστούν εβδομάδες ή και μήνες, θα φτάσουμε σε όλα τα μέρη "454. Ανακοίνωσε επίσης ότι το Ισραήλ προχωρούσε σε "απάντηση πλήρους κλίμακας" και ότι είχε "καταργήσει κάθε περιορισμό" για τις ισραηλινές δυνάμεις455.

Ισραηλινός υπουργός Εθνικής Ασφάλειας: Στις 10 Νοεμβρίου 2023, ο Itamar Ben-Gvir διευκρίνισε τη θέση της κυβέρνησης σε τηλεοπτικό διάγγελμα, δηλώνοντας: "[σ]ίνα είμαστε σαφείς, όταν λέμε πως η Χαμάς πρέπει να καταστραφεί, αυτό σημαίνει επίσης εκείνους που πανηγυρίζουν, εκείνους που υποστηρίζουν και αυτούς που μοιράζουν καραμέλες - όλοι αυτοί είναι τρομοκράτες και πρέπει επίσης να καταστραφούν "456.

Ισραηλινός υπουργός Ενέργειας και Υποδομών: "Tweeting" στις 13 Οκτωβρίου 2023, ο Israel Katz δήλωσε: "Όλος ο άμαχος πληθυσμός στη Γάζα διατάσσεται να φύγει αμέσως. Θα νικήσουμε.
Δεν θα λάβουν ούτε μια σταγόνα νερό ούτε μια μπαταρία μέχρι να φύγουν από τον κόσμο".457 Στις 12 Οκτωβρίου 2023, "τιτίβισε": "Ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα; Κανένας ηλεκτρικός διακόπτης δεν θα ανοίξει, κανένας κρουνός νερού δεν θα ανοίξει και κανένα φορτηγό με καύσιμα δεν θα μπει μέχρι να επιστρέψουν οι Ισραηλινοί απαχθέντες στην πατρίδα τους. Ανθρωπισμός για τον ανθρωπισμό. Και κανείς δεν θα μας κηρύξει ηθική".458

Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών: Στις 8 Οκτωβρίου 2023, ο Bezalel Smotrich δήλωσε σε συνεδρίαση του ισραηλινού υπουργικού συμβουλίου ότι "πρέπει να δώσουμε ένα χτύπημα που δεν έχει ξαναγίνει εδώ και 50 χρόνια και να πάρουμε
τη Γάζα "459 .

Ισραηλινός υπουργός Πολιτιστικής Κληρονομιάς: Την 1η Νοεμβρίου 2023, ο Amichai Eliyahu δημοσίευσε στο Facebook: "Το βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, πιο όμορφο από ποτέ. Τα πάντα έχουν ανατιναχτεί και
ισοπεδωμένα, απλά μια απόλαυση για τα μάτια ... Πρέπει να μιλήσουμε για την επόμενη μέρα. Στο μυαλό μου, θα παραδώσουμε κλήρους σε όλους εκείνους που πολέμησαν για τη Γάζα όλα αυτά τα χρόνια και σε εκείνους που εκδιώχθηκαν από το Gush Katif" [πρώην ισραηλινός οικισμός].460 Αργότερα υποστήριξε ότι είναι αντίθετος με την ανθρωπιστική βοήθεια, καθώς "[εμείς] δεν θα παραδίδαμε στους Ναζί ανθρωπιστική βοήθεια", και "δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως οι αθώοι πολίτες στη Γάζα".461 Επίσης, έθεσε το ενδεχόμενο πυρηνικής επίθεσης στη Λωρίδα της Γάζας.462

Ισραηλινός υπουργός Γεωργίας: Νάκμπα του 1948, κατά την οποία πάνω από το 80% του παλαιστινιακού πληθυσμού του νέου ισραηλινού κράτους εκδιώχθηκε ή εγκατέλειψε τα σπίτια του, δηλώνοντας ότι "εκτείνουμε τώρα στην πραγματικότητα τη Νάκμπα της Γάζας "463.

Αυτό είναι μόνο ένα μέρος αυτού του τμήματος της καταγγελίας. Υπάρχουν άλλες πέντε σελίδες με παρόμοια, φρικιαστικά αποσπάσματα. Δίνω τα εύσημα στον Amichai Eliyahu για ένα από τα πιο άθλια ηλίθια σχόλια. Είπε, "[ε]μείς δεν θα δίναμε ανθρωπιστική βοήθεια στους Ναζί". Αυτή η δήλωση αποδεικνύει την πρόθεση γενοκτονίας. Πώς; Επειδή οι ΗΠΑ και οι Βρετανοί παρείχαν στους Ναζί ανθρωπιστική βοήθεια κατά τη διάρκεια και μετά τον πόλεμο. Οι Ναζί στρατιώτες που αιχμαλωτίστηκαν κατά τη διάρκεια της Μάχης των Αρδεννών δεν παρατάχθηκαν και δεν εκτελέστηκαν. Η βάναυση μεταχείριση των Παλαιστινίων από το Ισραήλ σοκάρει το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου κάθε μέρα που περνάει.

Ως κάποιος που κάποτε θεωρούσε τον εαυτό του υποστηρικτή του Ισραήλ, δεν είμαι πλέον. Πρόκειται για δολοφονία σε μαζική κλίμακα και αδιακρίτως και με αηδιάζει. Το Ισραήλ όχι μόνο σκοτώνει αμέριμνα Παλαιστίνιους πολίτες, αλλά σκοτώνει και τον εαυτό του. Δεν είμαι ο μόνος που έχει αηδιάσει και εξαντληθεί από τον σιωνιστικό εξτρεμισμό. Και, όπως έχω σημειώσει σε προηγούμενες αναρτήσεις, υπάρχουν Εβραίοι που αισθάνονται το ίδιο. Ελπίζω το Διεθνές Δικαστήριο να βρει το θάρρος να κάνει αυτό που είναι σωστό.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail