Άλλο Νταβός κι άλλο γκαβός

primeminister.gr
Good morning vietnam. Έτσι έλεγαν την κινηματογραφική ταινία με τον πολύ καλό Robin Williams. Περάσαν χρόνια για να απομυθοποιήσουμε τον εχθρό που μας πούλαγαν οι Αμερικανοί, όπου έκαψαν χωριά και ζούγκλες, για να χάσουν τελικά τον πόλεμο μετά από πολλά χρόνια.

Ξεχάσατε ίσως και το Ιράκ, που δήθεν ψάχνανε για βιολογικά όπλα που κατείχε ο Σαντάμ Χουσειν για να πατήσουν πόδι και εκεί. Στο Αφγανιστάν που άδειασαν όλα τα εργοστάσια των βομβών, με πρόσχημα δήθεν να βρουν τον Bin Laden τον πρώην πράκτορα τους, κατάφεραν να φύγουν και από κει με την ουρά στα σκέλια.

Τη Γιουγκοσλαβία την ξεχάσαμε; Τη Λιβύη; Την Κούβα και όλη τη λατινική Αμερική που τη φόρτωναν με χούντες δικές τους, και ξεκλήρισαν ολόκληρους πληθυσμούς; Και τώρα στην Ουκρανία όπου κατάφεραν με δήθεν μέτρα εναντίον της Ρωσίας, να φτωχοποιήσουν ολόκληρη την Ευρώπη.

Άραγε τα χαϊβάνια οι Ευρωπαίοι δεν ξέραν ότι απώτερος σκοπός των καουμπόιδων ήταν να διαλύσουν την Ευρώπη; Όπλα και ξανά όπλα και χρήματα στο Ζελένσκι, και χωρίς αέριο η Γερμανία να κυνηγάει τους αγρότες της, και τα αέρια των αγελάδων.

Εκείνοι οι προβοκάτορες της Χαμάς εκεί στη Μέση Ανατολή; Δεν ήξεραν ότι θα ξεκινήσει ένας τεράστιος πόλεμος σκοτώνοντας αμάχους και κρατώντας αιχμαλώτους; Μήπως κι αυτοί ήταν στο παιχνίδι των Αμερικάνων να κατέβουν στη Μέση Ανατολή και να αλλάξουν πόλεμο; Άραγε τους ρωτάει κανείς; Είναι σε καλύτερη μοίρα τώρα οι Παλαιστίνιοι μετά το μακελειό που εσείς προκαλέσατε; Όσο για τη χωρά μας; Εμείς βρισκόμαστε στη σωστή πλευρά της ανοησίας! Όπως βρισκόμασταν και στη σωστή πλευρά της “ανοσίας” και της μόνιμης μας αφασίας! Άντε κάντε κανένα τατουάζ, βγάλτε και τον σκύλο να αφοδεύσει, κολλήστε και ψεύτικα νύχια να ξύνεστε καθώς θα βλέπετε στην tv να σας αποχαζεύουν με νομοσχέδια που θα παντρεύουνε τον Χαραλάμπη με τον Μπάμπη …

Θόδωρος Γαλανόπουλος

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail