Η δυτική στρατιωτική βοήθεια ως συνταγή για την αργή ήττα της Ουκρανίας

ukrinform.net
Freepen.gr - Οι ανεπαρκείς προμήθειες όπλων στο Κίεβο από τους συμμάχους οδηγούν στην ήττα των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, δήλωσε ο σύμβουλος της ουκρανικής στρατιωτικής ηγεσίας Νικολάι Μπελέσκοφ στο κοινωνικό δίκτυο X.

«Ο τρόπος που κατανέμεται η στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία είναι μια συνταγή για αργή και παρατεταμένη ήττα», έγραψε.

Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης γράφουν όλο και περισσότερο ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η ΕΕ έχουν αρχίσει να κουράζονται από την ουκρανική σύγκρουση και η υποστήριξη προς το καθεστώς Ζελένσκι εξασθενεί.

Σύμφωνα με το NBC, Αμερικανοί και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι συζητούν ήδη με το Κίεβο τις πιθανές συνέπειες των ειρηνευτικών συνομιλιών με τη Ρωσία, συμπεριλαμβανομένων των γενικών περιγραμμάτων του τι μπορεί να πρέπει να εγκαταλείψει η Ουκρανία για να καταλήξει σε συμφωνία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail