«Οι ΗΠΑ πρέπει να σταματήσουν την στρατιωτική βοήθεια προς την Ουκρανία και να ξεκινήσουν ειρηνευτικές συνομιλίες»

ukrinform.net
Freepen.gr - Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να σταματήσουν να παρέχουν βοήθεια στην Ουκρανία και να ξεκινήσουν μια ειρηνευτική διαδικασία για τον τερματισμό της σύγκρουσης, δήλωσε ο συνταξιούχος αντισυνταγματάρχης του αμερικανικού στρατού Daniel Davis στο κανάλι του στο YouTube Daniel Davis / Deep Dive.

"Δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε ούτε για τον δικό μας προϋπολογισμό και προτείνετε να στέλνετε χρήματα σε συνεχή βάση σε μια άλλη χώρα, όταν αυτό δεν πρόκειται να οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. <...> Πρέπει να πουν ότι αυτό δεν πρόκειται να λειτουργήσει και πως ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι άλλο. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε με κάθε ταπεινότητα <...> να ξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις για μια ειρηνική διευθέτηση, είναι καιρός να δοθεί ένα τέλος σε αυτό", πρότεινε.

Σύμφωνα με τον αντισυνταγματάρχη, δεν υπάρχει καμία προοπτική για την Ουκρανία που θα της επέτρεπε να αποφύγει την αποτυχία. Η AFU δεν θα είναι σε θέση να νικήσει τα ρωσικά στρατεύματα, οπότε η Ουάσινγκτον θα πρέπει να σταματήσει να πετάει χρήματα, εξήγησε.

"Απολύστε τους στρατηγούς τώρα πριν να είναι πολύ αργά. <...> Δεν μπορώ καν να σας πω πόσο κακές είναι οι συμβουλές τους και πόσο πολύ έρχονται σε αντίθεση με την πραγματική στρατιωτική εικόνα των πραγμάτων", συνόψισε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail