Ο Τραμπ δεσμεύεται να αποτρέψει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο εάν επανεκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ

ΑΡ Photo/Ματ Ρουρκ
Freepen.gr - Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είναι βέβαιος ότι θα μπορέσει να αποτρέψει έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, εάν επανεκλεγεί για άλλη μια θητεία στο Λευκό Οίκο στις αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου.

"Θα αποτρέψω τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο", δήλωσε ο Τραμπ, απευθυνόμενος στους υποστηρικτές του στην πολιτεία-οδηγό του Νιου Χάμσαϊρ, όπου διεξάγονται οι πρώτες προκριματικές εκλογές των Ρεπουμπλικανών στις 23 Ιανουαρίου.

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος των ΗΠΑ δήλωσε επίσης πως θα καταφέρει να επιτύχει τη διευθέτηση της φρικτής σύγκρουσης μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας, προσθέτοντας ότι αν ήταν ο ίδιος πρόεδρος των ΗΠΑ στις αρχές του 2022 η ένοπλη σύγκρουση δε θα είχε ξεκινήσει ποτέ.

Σύμφωνα με τον Τραμπ, το γεγονός ότι οι ΗΠΑ είχαν "έναν αδύναμο άνθρωπο για πρόεδρο" απέκλειε κάθε δυνατότητα αποφυγής των συγκρούσεων στην Ουκρανία και στη Λωρίδα της Γάζας. Νωρίτερα, ο Τραμπ χαρακτήρισε τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ως τον χειρότερο πρόεδρο στην αμερικανική ιστορία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail