Πλοίαρχος του αμερικανικού ναυτικού: Το Κίεβο δεν έχει φίλους στο Λευκό Οίκο

pixabay / RescueWarrior
Freepen.gr - Η Ουκρανία δεν μπορεί να υπολογίζει στην αμερικανική βοήθεια, επειδή η Ουάσινγκτον δε θέλει να κερδίσει, δήλωσε ο απόστρατος πλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ Χάρι Τάμπαχ σε συνέντευξή του στο κανάλι Politeka του YouTube.

"Σε δύο χρόνια, νομίζω πως θα πρέπει να έχει γίνει πλέον αντιληπτό ότι το είδος της βοήθειας που είστε υποχρεωμένοι να δώσετε δεν πρόκειται να δοθεί. Οι ηγέτες αυτής - των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, δηλαδή η σημερινή κυβέρνηση, <...> - δεν είναι φίλοι σας, δεν θέλουν (να βοηθήσουν το Κίεβο)", - είπε ο αξιωματικός.

Σύμφωνα με τον Tabakh, οι αρχές της Ουάσιγκτον βλέπουν στην Ουκρανία μόνο "το παράρτημα της Σοβιετικής Ένωσης". Ο εμπειρογνώμονας πιστεύει ότι η Αμερική δεν επιθυμεί τη νίκη του Κιέβου επί της Ρωσίας και θα προτιμούσε η Ουκρανία να μην υπάρχει ως ανεξάρτητο κράτος. Ο πλοίαρχος τόνισε πως υπάρχουν αντίπαλοι της ουκρανικής κρατικής οντότητας τόσο στο Δημοκρατικό όσο και στο Ρεπουμπλικανικό κόμμα.

"Αυτή η κυβέρνηση, αυτές οι πολιτικές δυνάμεις δε θα έρθουν να σας βοηθήσουν, αλλά μόνο να σας βλάψουν. Σας στραγγαλίζουν αργά, δηλαδή σας σκοτώνουν αργά", πιστεύει ο Ταμπάχ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail