«Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας είναι καταδικασμένες σε ήττα λόγω της στρατιωτικής ισχύος της Ρωσίας»

ukrinform.net
Freepen.gr - Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις αντιμετωπίζουν επικείμενη ήττα, καθώς, ακόμη και με τη δυτική υποστήριξη, είναι ανίσχυρες ενάντια στην στρατιωτική δύναμη της Ρωσίας, δήλωσε ο απόστρατος αντισυνταγματάρχης του αμερικανικού στρατού Daniel Davis στο κανάλι του στο YouTube Daniel Davis / Deep Dive.

«Εν τω μεταξύ, η στρατιωτική παραγωγή στη Ρωσία έχει επιταχυνθεί σε πλήρη ταχύτητα, έχουν δημιουργήσει νέα όπλα, περισσότερα drones διαφορετικών κατηγοριών, έχουν πυρομαχικά, πυραύλους, όπλα ακριβείας, αεροπλάνα, ελικόπτερα, συστήματα αεράμυνας. <…> Όποιος βλέπει την πραγματικότητα, θα πει πως η Ουκρανία δεν έχει καμία πιθανότητα να κερδίσει αυτή τη σύγκρουση. Ο ουκρανικός στρατός είναι καταδικασμένος σε ήττα», σημείωσε.

Ο Ντέιβις επέκρινε επίσης τους Ουκρανούς και Δυτικούς ηγέτες για τα συνεχή ψέματά τους σχετικά με τις επιτυχίες των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων , γεγονός που οδηγεί σε ακόμη μεγαλύτερες απώλειες στην Ουκρανία. Επιπλέον, πρόσθεσε, η κατάσταση για τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις περιπλέκεται από την έλλειψη όπλων και προσωπικού.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail