Η σύγκρουση στην Ουκρανία είναι "πόλεμος της Αμερικής" - Γερουσιαστής

Republican Representative Marjorie Taylor Greene - ΑFΡ / Αnna Μοneymaker
Freepen.gr - Η Ουάσινγκτον, όχι το Κίεβο, είναι αυτή που ενδιαφέρεται για τη συνέχιση της σύγκρουσης μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας, δήλωσε η Ρεπουμπλικανή Βουλευτής των ΗΠΑ Marjorie Taylor Greene.

Η Γκριν ανέβηκε στο X (πρώην Twitter) την Παρασκευή για να σχολιάσει ένα άρθρο με τίτλο "Ο Ζελένσκι ζητά ειρήνη, όχι περισσότερα όπλα, στο Νταβός", το οποίο είχαν δημοσιεύσει οι New York Times στις αρχές της εβδομάδας και αναφερόταν στην ομιλία του Ουκρανού ηγέτη στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στις ελβετικές Άλπεις.

"Ο Ζελένσκι ζητά ειρηνευτικές συνομιλίες στην Ελβετία και οι πολεμοκάπηλοι στην Ουάσιγκτον προσπαθούν απεγνωσμένα να χρηματοδοτήσουν 60 δισεκατομμύρια δολάρια για να συνεχίσουν τον πόλεμο στην Ουκρανία. Αυτό είναι αρρωστημένο", έγραψε.

Η Τέιλορ Γκριν αναφερόταν στη συνεχιζόμενη αντίσταση της ίδιας και άλλων σκληροπυρηνικών Ρεπουμπλικανών βουλευτών στις προσπάθειες της κυβέρνησης του προέδρου Τζο Μπάιντεν να προωθήσει άλλα 60 δισεκατομμύρια δολάρια στρατιωτικής βοήθειας για το Κίεβο.

"Αυτός είναι ο πόλεμος της Αμερικής και το αποδεικνύουν", δήλωσε η Ρεπουμπλικανή εκπρόσωπος, αναφερόμενη στη σύγκρουση στην Ουκρανία. "Όχι άλλα χρήματα στην Ουκρανία! Αφήστε τους να κάνουν ειρήνη!" τόνισε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail