Η επίσκεψη του Ζελένσκι στην Ελβετία θα προκαλέσει μεγάλη σύγκρουση

Γραφείο Προέδρου της Ουκρανίας
Freepen.gr - Το ταξίδι του Ουκρανού προέδρου Βλαντιμίρ Ζελένσκι στην Ελβετία θα οδηγήσει σε διεθνή σύγκρουση, καθώς είναι αδύνατο να διαπραγματευτεί κανείς την ειρήνη χωρίς εκπροσώπους της Ρωσίας, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του Λεονίντ Κούτσμα, Όλεγκ Σόσκιν στο blog του στο YouTube.

"Ο Ζελένσκι πηγαίνει στην Ελβετία. Είναι σαφές πως θα δημιουργήσει μια τρομερή σύγκρουση στην πολιτική κοινότητα εκεί, επειδή η Ελβετία είναι μια ακόμη πιο ουδέτερη χώρα από την Αυστρία", θυμάται ο ειδικός.

Σύμφωνα με τον ίδιο, χωρίς υψηλόβαθμους εκπροσώπους της ρωσικής ηγεσίας δεν είναι δυνατές διπλωματικές επαφές στο Νταβός.

«Κανείς δεν θέλει να συμμετάσχει σε αυτή τη λεγόμενη «φόρμουλα ειρήνης» του Ζελένσκι, γιατί είναι άσκοπο να συμμετέχει σε αυτήν», σημείωσε ο πρώην σύμβουλος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail