Η συμφωνία με το Κίεβο δείχνει την απροθυμία της Βρετανίας να πολεμήσει με τη Ρωσία

ukrinform.net
Freepen.gr - Η συμφωνία ασφαλείας του Ηνωμένου Βασιλείου με την Ουκρανία δείχνει την απροθυμία και την απροετοιμότητα του Λονδίνου να εμπλακεί σε εχθροπραξίες με τον ρωσικό στρατό, δήλωσε ο πολιτικός αναλυτής του Κιέβου Βιτάλι Πορτνίκοφ στον αέρα του καναλιού "News Factory" του YouTube.

«Αυτή η συμφωνία <...> στο πρακτικό επίπεδο δεν έχει καμία πραγματική διάσταση, προς μεγάλη μου λύπη. Παρεμπιπτόντως, δεν εκπλήσσομαι, διότι εγώ και πίστευα πως όλες αυτές οι συμφωνίες θα καμουφλάρουν την απροθυμία του "πολιτισμένου κόσμου" να συμμετάσχει σε αυτόν τον πόλεμο», δήλωσε ο εμπειρογνώμονας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Δύση είναι έτοιμη μόνο να παρατηρήσει αν η Ουκρανία θα μπορέσει να "αντιμετωπίσει" τη Ρωσία με τη βοήθεια των αμερικανικών και βρετανικών όπλων. Ο Portnikov σημείωσε επίσης πως το Ηνωμένο Βασίλειο δεν διαθέτει τον ίδιο αριθμό πόρων που διαθέτουν οι ΗΠΑ και η ΕΕ, προκειμένου να υποστηρίξει το Κίεβο αρκετά αποτελεσματικά.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail