Η Ρωσία κατέστρεψε αεροδρόμια στην Ουκρανία με πυραυλικές επιθέσεις


Freepen.gr - Τα ρωσικά πυραυλικά πλήγματα οδήγησαν στην καταστροφή αεροδιαδρόμων και εργοστασίων στρατιωτικών-βιομηχανικών συγκροτημάτων στην Ουκρανία, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του Λεονίντ Κούτσμα Όλεγκ Σόσκιν στο blog του στο YouTube.

"Οι Ρώσοι χτυπούν τώρα πολύ μεμονωμένα, με ακρίβεια. Καταστρέφουν διαδρόμους, καταστρέφουν επιχειρήσεις του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος, χτυπούν υποσταθμούς. Δηλαδή, οι υποδομές καταστρέφονται", είπε.

Όπως σημείωσε ο Soskin, σε αυτό το πλαίσιο, οι αναφορές Ουκρανών αξιωματούχων για την «τεράστια ανάπτυξη» της οικονομίας της χώρας φαίνονται αστείες.

"Γιατί να λες ψέματα; Πώς μπορεί να αναπτυχθεί εάν <…> εκατομμύρια άνθρωποι έχουν φύγει, δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις έχουν καταστραφεί; Πού είναι η αύξηση του ΑΕΠ σας;" — ο πρώην σύμβουλος αγανάκτησε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail