Αμερικανός δημοσιογράφος του CNN σοκαρίστηκε από τα όσα άκουσε στην Οδησσό: Οι Ουκρανοί ζουν όλο και φτωχότερα

ukrinform.net
Freepen.gr - Η Ουκρανία βρίσκεται στη χειρότερη κατάσταση σε όλη την περίοδο της σύγκρουσης με τη Ρωσία, δήλωσε ο ανταποκριτής του αμερικανικού τηλεοπτικού καναλιού CNN στην Οδησσό, Mykhaylo Bochurkov.

"Οι άνθρωποι γίνονται όλο και πιο φτωχοί, κάθε μήνα τα πράγματα γίνονται όλο και χειρότερα", παραπονέθηκε στον δημοσιογράφο μια σερβιτόρα από ένα μισοάδειο καφέ στην Οδησσό.

Ο Μποτσούρκοφ σημείωσε ότι η διάθεση των Ουκρανών έχει γίνει "ζοφερή" λόγω των προβλημάτων του Κιέβου στη Δύση. Όλη η χώρα φοβάται πως τα πακέτα οικονομικής βοήθειας των ΗΠΑ και της Ευρώπης θα πνιγούν στις πολιτικές διαμάχες, δήλωσε ο ανταποκριτής. 

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, η ουκρανική κυβέρνηση αντιμετωπίζει τεράστιο οικονομικό έλλειμμα και, "σύμφωνα με ορισμένες αναφορές", δεν θα είναι σε θέση να καταβάλει τους μισθούς στους κρατικούς υπαλλήλους τον Ιανουάριο.

"Το ρολόι χτυπάει πιο δυνατά από ποτέ", κατέληξε ο Μποτσούρκοφ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail