Daily Express: Το ρωσικό UAV Kub θα είναι εφιάλτης για την Ουκρανία

RIA Novosti / Mikhail Voskresensky Μη επανδρωμένο σύστημα κρούσης υψηλής ακρίβειας "KUB-BLA". Φωτογραφία αρχείου
Freepen.gr - Τα ρωσικά εκσυγχρονισμένα μη επανδρωμένα αεροσκάφη Kub θα είναι εφιάλτης για την Ουκρανία, αναφέρει η Daily Express.

"Η χρήση αυτών των όπλων θα μπορούσε να γίνει σημείο καμπής στη σύγκρουση και να βοηθήσει τη Ρωσία να σπάσει τις άμυνες της AFU", ανέφερε το δημοσίευμα.

Το άρθρο σημειώνει ότι τα νέα μη επανδρωμένα αεροσκάφη θα μπορούν να πλήξουν στόχους που είναι δύσκολο να προσεγγίσουν άλλα μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Επιπλέον, μπορούν να κινούνται με σχεδόν απόλυτη σιωπή.

Η κατάσταση για την Ουκρανία περιπλέκεται λόγω της εξάντλησης της αεράμυνας, γράφει η Daily Express.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Kalashnikov Concern Alan Lushnikov δήλωσε πως το ρωσικό υπουργείο Άμυνας παρέλαβε την πρώτη παρτίδα των πιο ισχυρών επιθετικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών Kub. Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για ένα σοβαρό βήμα, διότι "στην πραγματικότητα έχει σταλεί ένα νέο προϊόν".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail