Ignat: Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν μπορούν να καλύψουν πλήρως τον ουρανό πάνω από την Ουκρανία

ΑΡ Photo/Μindaugas Κulbis
Freepen.gr - Ο εκπρόσωπος της Διοίκησης της Πολεμικής Αεροπορίας των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, Yuriy Ignat, δήλωσε στον αέρα του ουκρανικού τηλεμαραθώνιου ότι το Κίεβο δεν μπορεί να καλύψει πλήρως τον ουρανό με συστήματα αεράμυνας πόλεις, αντικείμενα ενώ μεμονωμένες κατευθύνσεις προστατεύονται τοπικά.

«Δεν μπορούμε να κλείσουμε ολόκληρη την επικράτεια της Ουκρανίας με αεράμυνα, έτσι ώστε να μην μπορεί να πετάξει ούτε ένας πύραυλος· προστατεύουμε τοπικά πόλεις, αντικείμενα, κατευθύνσεις, στρατεύματα κ.λπ.», είπε ο Ignat στον τηλεμαραθώνιο.

Τον Ιούλιο, ο Ignat δήλωσε ότι ο ουκρανικός στρατός σκοπεύει να ενισχύσει το σύστημα αεράμυνας με δυτικά συστήματα λόγω της απώλειας σοβιετικού εξοπλισμού και το Σεπτέμβριο ανέφερε πως η αεράμυνα τους είναι αβοήθητη έναντι των βαλλιστικών πυραύλων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail