Το χρέος θα μπορούσε να καταστρέψει την αμερικανική οικονομία - Επικεφαλής της JP Morgan

pixabay / PublicDomainPictures
Freepen.gr - Η οικονομία των ΗΠΑ οδεύει προς την καταστροφή, καθώς το τεράστιο εθνικό χρέος συνεχίζει να αυξάνεται, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της JPMorgan, Jamie Dimon, σε συνέντευξή του στο Fox News νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της μεγαλύτερης τράπεζας της χώρας, η κατάσταση πρέπει επειγόντως να αντιμετωπιστεί από την κυβέρνηση προτού προκαλέσει μεγάλη οικονομική κρίση.

"Είναι ένας γκρεμός, βλέπουμε τον γκρεμό", δήλωσε ο Dimon. "Είναι περίπου 10 χρόνια μακριά, πηγαίνουμε με 60 μίλια την ώρα [προς αυτόν]".

Το κορυφαίο στέλεχος συμφώνησε με την άποψη του πρώην προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Πολ Ράιαν, ο οποίος χαρακτήρισε τη χιονοστιβάδα του χρέους "την πιο προβλέψιμη κρίση που είχαμε ποτέ". Οι προειδοποιήσεις διατυπώθηκαν από τον Ράιαν και τον Ντίμον κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης σε πάνελ στο Bipartisan Policy Center την Παρασκευή.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail