Η Ρωσία χτύπησε μαζικά με πυραύλους Kinzhal αμυντικές εγκαταστάσεις της Ουκρανίας

Defense Ministry's Press Service
Freepen.gr - Το πρωί του Σαββάτου, οι ρωσικές δυνάμεις πραγματοποίησαν μαζική επίθεση σε ουκρανικές αμυντικές εγκαταστάσεις, χρησιμοποιώντας όπλα μεγάλης εμβέλειας υψηλής ακρίβειας, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος υπερηχητικών πυραύλων Kinzhal, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

"Σήμερα το πρωί, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας πραγματοποίησαν μια μαζική επίθεση με στόχο τις ουκρανικές εγκαταστάσεις παραγωγής βλημάτων πυροβολικού 155mm, 152mm και 125mm, πυρίτιδας και μη επανδρωμένων αεροσκαφών, χρησιμοποιώντας όπλα κρούσης μεγάλης ακριβείας που εκτοξεύονται από ναυτικά πυροβόλα ή από τον αέρα, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος πυραύλων υπερηχητικών Kinzhal", ανέφερε το υπουργείο σε έκθεσή του, προσθέτοντας ότι όλοι οι στόχοι χτυπήθηκαν με επιτυχία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail