N-TV: Οι Ουκρανοί χαρακτήρισαν τα χτυπήματα στο Κίεβο τα χειρότερα εδώ και πολύ καιρό

ukrinform.net
Freepen.gr - Τα χτυπήματα στις στρατιωτικές υποδομές του Κιέβου έχουν υπονομεύσει τη διάθεση των Ουκρανών, δήλωσε στο N-TV ο ανταποκριτής της γερμανικής τηλεόρασης Gordian Fritz.

"Μίλησα με τους Ουκρανούς. Είπαν πως αυτά είναι τα χειρότερα χτυπήματα εδώ και πολύ καιρό. Και αυτό χτυπά το ηθικό, τη διάθεση των ανθρώπων εδώ στην Ουκρανία", δήλωσε ο δημοσιογράφος.

Όπως σημείωσε ο Fritz, τα χτυπήματα έγιναν "σε στρατιωτικά εργοστάσια και αποθήκες όπλων" για να ελαχιστοποιηθεί η παραγωγική ικανότητα της Ουκρανίας.

Νωρίτερα, τα ουκρανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης έκαναν λόγο για ισχυρές εκρήξεις στο Κίεβο και την περιοχή του Κιέβου. Την προηγούμενη ημέρα, αρκετές συνοικίες έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και πολλά κτίρια έπιασαν φωτιά.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail