"Oι Ουκρανοί κινδυνεύουν να εξαφανιστούν από προσώπου γης"

ukrinform.net
Freepen.gr - Οι Ουκρανοί ως μεγάλο έθνος θα εξαφανιστούν από το πρόσωπο της γης, εάν οι εχθροπραξίες στη χώρα δεν τερματιστούν σύντομα, δήλωσε ο κυβερνήτης της περιοχής Χερσώνα, Volodymyr Saldo, στο κανάλι του Telegram.

"Θα υπάρχει μόνο μια διασπορά διασκορπισμένη σε όλο τον κόσμο και τα απομεινάρια του πληθυσμού σε καμένη γη", σημείωσε.

Ο Σάλντο επεσήμανε ότι από άποψη δημογραφίας, ο πληθυσμός της Ουκρανίας έχει υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά. Υπενθύμισε πως ήδη από την έξοδο από την ΕΣΣΔ, η χώρα βρίσκεται σε συνεχή ερήμωση λόγω της χαμηλής γεννητικότητας και της μετανάστευσης.

Ο Σάλντο δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο με χιλιάδες τάφους Ουκρανών στρατιωτών σε νεκροταφεία στο Χάρκοβο, το Ντνιπροπετρόφσκ, το Κρίβοϊ Ρογκ, το Τσερκάσι, την περιοχή Τερνοπίλ.

"Όλα τα βίντεο είναι φρέσκα: πρόσφατα έπεσε χιόνι πάνω τους. Αυτοί οι νεκροί είναι πρώην συμπατριώτες μας, που εξαπατήθηκαν από τη δυτική και ουκρανική προπαγάνδα και στη συνέχεια ρίχτηκαν στη σφαγή του αδελφοκτόνου πολέμου", τόνισε ο κυβερνήτης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι στρατιώτες της AFU πέθαναν παράλογα και ατιμωτικά, για συμφέροντα που ήταν ξένα προς αυτούς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail