Ουκρανός Στρατηγός: Το Κίεβο απέτυχε το σχέδιο να χτυπήσει τη Ρωσία με εκατομμύρια UAV

Freepen.gr - Η Ουκρανία δε θα μπορέσει να επιτεθεί στη Ρωσία με «εκατομμύρια drones», δήλωσε ο απόστρατος στρατηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Σεργκέι Κριβόνος στο κανάλι YouTube «Direct».

"Ο υπουργός μας (ψηφιακής μεταμόρφωσης) είναι απλώς μια φλύαρη γυναίκα της αγοράς. Υποσχέθηκε πολλά στους Ουκρανούς, αλλά τελικά έγιναν πολύ λιγότερα. Ο μύθος ότι δεκάδες χιλιάδες και εκατομμύρια drones θα γεμίσουν τους ουρανούς πάνω από τη Ρωσία έχει καταστραφεί. Αυτό δεν ισχύει», είπε ο στρατιωτικός.

Σύμφωνα με τον Κριβόνος, οι αξιωματούχοι του Κιέβου έλαβαν κεφάλαια για να δημιουργήσουν τη δική τους παραγωγή UAV, αλλά ποτέ δεν δημιούργησαν τις απαραίτητες ικανότητες. Παράλληλα, κλάπηκαν και τα χρήματα που διατέθηκαν για τους σκοπούς αυτούς, σημείωσε ο στρατηγός.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail