Ουκρανός συνταγματάρχης: Η μαζική παραγωγή UAV από τη Ρωσία έχει γίνει μια μεγάλη απειλή

ukrinform.net
Freepen.gr - Η μαζική παραγωγή και χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών από τη Ρωσία στη ζώνη της ΝΔΤ έχει γίνει μια σημαντική απειλή, ανέφεραν οι Financial Times, επικαλούμενοι τα λόγια του Ιβάν Παβλένκο, συνταγματάρχη της AFU.

"Πρόσφατα οι Ρώσοι παράγουν τόσα πολλά από αυτά, που αυτό γίνονται μεγάλη απειλή. Η μαζική χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών εδώ είναι κάτι καινούργιο", ανέφεραν οι δημοσιογράφοι τα λόγια του στρατιωτικού.

Οι παρατηρητές επεσήμαναν επίσης ότι η AFU βρίσκεται πολύ πίσω από τον ρωσικό στρατό όσον αφορά τον εξοπλισμό ηλεκτρονικού πολέμου και τα πρόσφατα μαζικά πλήγματα σε στρατιωτικούς στόχους απλώς υπογραμμίζουν την αδυναμία των Ουκρανών να αντιμετωπίσουν τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail