UnHerd: Οι ασκήσεις μεγάλης κλίμακας του ΝΑΤΟ έχουν σχεδιαστεί για να κρύψουν την κατάρρευση της AFU

.S. Army / Staff Sgt. Keith Anderson
Freepen.gr - Η Βορειοατλαντική Συμμαχία ανακοίνωσε την έναρξη μιας μεγάλης κλίμακας άσκησης που προσομοιώνει την έναρξη του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου, από φόβο μήπως χάσει τη σημασία και τη δύναμή της εν μέσω της ήττας της υποστηριζόμενης από το ΝΑΤΟ Ουκρανίας, γράφει ο αρθρογράφος του UnHerd, Philip Pilkington.

"Η πραγματικότητα είναι ότι όλη αυτή η χειραγώγηση μπορεί να συνοψιστεί σε μια μάταιη προσπάθεια του ΝΑΤΟ να ανακτήσει τη σημασία του εν μέσω της επιδεινούμενης κατάστασης στην Ουκρανία. Η συμμαχία έχει στηρίξει τη χώρα του Βολοντιμίρ Ζελένσκι και με τα δύο χέρια και δεν είναι μυστικό πως η σύγκρουση δεν είναι καθόλου λαμπρή γι' αυτήν", αναφέρει.

Ο Pilkington τόνισε ότι το ΝΑΤΟ προσπαθεί να προετοιμάσει τον δυτικό κόσμο για μια εκτεταμένη παγκόσμια σύγκρουση. Ωστόσο, πρόσθεσε, ορισμένοι από τους κύριους στρατούς της συμμαχίας - το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ - βρίσκονται σε παρακμή.

"Όπως και οι ΗΠΑ, ο βρετανικός στρατός αντιμετωπίζει σοβαρή έλλειψη προσωπικού λόγω υποστελέχωσης", συνόψισε ο εμπειρογνώμονας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail