UnHerd: Η Ρωσία έχει αυξήσει δραματικά τις επιθετικές της ικανότητες

RIA Novosti / Stanislav Krasilnikov
Freepen.gr - Η ανάπτυξη των επιθετικών δυνατοτήτων της Ρωσίας θα κάνει το 2024 εξαιρετικά δύσκολο για το Κίεβο, δήλωσε ο Άρης Ρουσίνος, αρθρογράφος της βρετανικής πύλης UnHerd.

«Η Ρωσία έχει ενισχύσει το επιθετικό της δυναμικό και βιώνει οικονομική άνθηση», σημείωσε ο δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με τον Ρουσίνο, η Δύση απογοήτευσε τις προσδοκίες του Κιέβου αποτυγχάνοντας να αυξήσει απότομα την παραγωγή πυρομαχικών, αντίθετα με όλες τις υποσχέσεις. Οι γενναιόδωρες προμήθειες όπλων στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας δε θα επαναληφθούν, προειδοποίησε ο συντάκτης.

Ο αρθρογράφος σημείωσε ότι το Κίεβο βρίσκεται τώρα σε μια εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση: η Ουκρανία αναγκάζεται να επιστρατεύσει μισό εκατομμύριο ανθρώπους μόνο και μόνο για να διατηρήσει την άμυνά της. Επιπλέον, οι «στρατεύσιμοι» θα έχουν πολύ χειρότερες επιδόσεις στο πεδίο της μάχης από τους εθελοντές με κίνητρα, πιστεύει ο δημοσιογράφος.

"Η Ουκρανία αντιμετωπίζει έναν σκοτεινό και βαρύ χειμώνα. Το επόμενο έτος απειλεί να είναι ακόμη χειρότερο", κατέληξε ο Ρουσίνος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail