Victorious - Προχωρήστε στη νίκη με αυτόν τον καταπληκτικό κουλοχέρη του Wazamba

pixabay / Bru-nO
Στον κουλοχέρη Victorious, θα ταξιδέψετε στην αρχαία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, η οποία ήταν η παγκόσμια δύναμη της εποχής.

Μια φορά κι έναν καιρό, οι Ρωμαίοι πολεμιστές με επικεφαλής τον Καίσαρα κατέλαβαν μεγάλα τμήματα του κόσμου και τώρα είναι η σειρά σας να συμμετάσχετε στην επιδρομή! Φροντίστε να μείνετε συγκεντρωμένοι κατά τη διάρκεια των μεγάλων μαχών, καθώς υπάρχει άφθονος χρυσός για να συλλέξετε σε αυτό το υπέροχο παιχνίδι του Wazamba!

Γιατί να παίξετε το Victorious;

Το Victorious είναι ένας κουλοχέρης που έχει αναπτυχθεί με βάση όλους τους τύπους παικτών, από τους casual παίκτες που αγαπούν τη δράση μέχρι τους high rollers.

Εδώ, οι γραμμές πονταρίσματος έχουν αφαιρεθεί και αντ' αυτού έχουν αντικατασταθεί με 243 διαφορετικούς τρόπους για να κερδίσετε μέσω μιας ποικιλίας συνδυασμών σε όλο το παιχνίδι.

Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό που μπορεί να βρεθεί στα περισσότερα σύγχρονα μηχανήματα τυχερών παιχνιδιών του Wazamba.

Η μοίρα του πολέμου βρίσκεται στα χέρια σας. Εδώ, πέντε τροχοί περιστρέφονται πάνω από το πεδίο της μάχης όπου η μάχη βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στον κουλοχέρη Victorious, δεν υπάρχει άλλος στόχος από το να κερδίσετε και να κατακτήσετε χώρες, οπότε ετοιμαστείτε να κάνετε ακριβώς αυτό!

Ένα χαρακτηριστικό που κάνει τον κουλοχέρη να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο από το πλήθος είναι ο τρόπος με τον οποίο πολλαπλασιάζει και μεγεθύνει τα κέρδη σας από τα νομίσματα.

Αυτό γίνεται με τη βοήθεια των scatter, και φυσικά, τα σύμβολα wild μπορούν επίσης να φανούν χρήσιμα.

Τα wild λειτουργούν ως συνήθως και αντικαθιστούν όλα τα άλλα σύμβολα εκτός από τα scatter.

Λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο τόσο στο κύριο παιχνίδι όσο και κατά τη διάρκεια των γύρων μπόνους. Παρουσιάζονται με τη μορφή ενός χρυσαετού, τον οποίο θα αναγνωρίσετε αμέσως.

Το σύμβολο scatter του παιχνιδιού είναι το χρυσό στέμμα που φορούσε ο Καίσαρας στο κεφάλι του. Είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο σύμβολο του παιχνιδιού, οπότε κρατήστε τα δάχτυλά σας σταυρωμένα για να εμφανιστεί.

Μπορεί να σας ανταμείψει με 15 έως 25 δωρεάν περιστροφές και αυτό δεν είναι καν το καλύτερο κομμάτι του! Όλα τα κέρδη μπορούν επίσης να πολλαπλασιαστούν έως και πενήντα φορές, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε τεράστια κέρδη.

Σε αυτό το παιχνίδι του Wazamba δεν λείπουν τα εξαιρετικά πικάντικα έπαθλα που μπορείτε να κερδίσετε και αν φτάσετε μέχρι το τζάκποτ, το όνειρο να λούζεστε σε μετρητά θα γίνει πραγματικότητα!

Με τα στοιχήματα να πολλαπλασιάζονται έως και 1500 φορές, το τζάκποτ του Victorious είναι πραγματικά εντυπωσιακό!

Σύμβολα που θα σας βοηθήσουν καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού

Τα γραφικά στο Victorious είναι απίθανα και είμαστε σίγουροι ότι θα ερωτευτείτε αμέσως αυτό το παιχνίδι.

Με δώδεκα σύμβολα διαφορετικών ειδών, υπάρχει άφθονη οπτική γλύκα για να εντοπίσετε καθώς παίζετε.

Τα διάφορα σύμβολα απεικονίζουν τον Καίσαρα με το κεφάλι του ψηλά στον αέρα, τους πιστούς πολεμιστές του με χρυσό εξοπλισμό και στρατεύματα που βαδίζουν προς τη σφοδρότητα της μάχης.

Επιπλέον, υπάρχουν ορισμένα σύμβολα που παρουσιάζονται με τη μορφή αριθμών και γραμμάτων. Τα τελευταία έχουν τη δυνατότητα να πολλαπλασιάσουν σημαντικά το ποντάρισμά σας, από 3 έως 200 φορές.

Τα σύμβολα με εικόνες προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη αξία. Μπορούν να σας αποφέρουν από 20 έως 1500 φορές το ποντάρισμά σας!

Δωρεάν περιστροφές Victorious

Προστατευτείτε από δαπανηρά λάθη, τα οποία μπορεί εύκολα να γίνουν αν δεν γνωρίζετε τις ειδικές λειτουργίες του παιχνιδιού.

Χρησιμοποιώντας τις δωρεάν περιστροφές, μπορείτε να δοκιμάσετε το παιχνίδι εντελώς δωρεάν. Πώς μπορείτε λοιπόν να τις αποκτήσετε στην πραγματικότητα;

Ο γρηγορότερος τρόπος για να αποκτήσετε δωρεάν περιστροφές είναι ανοίγοντας έναν λογαριασμό στο Wazamba. Εκεί, θα λάβετε δωρεάν περιστροφές ως μέρος του πακέτου καλωσορίσματος, τις οποίες μπορείτε αργότερα να χρησιμοποιήσετε στα αγαπημένα σας παιχνίδια.

Κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι το γεγονός ότι μπορείτε να κερδίσετε δωρεάν περιστροφές ενώ γυρίζετε το μηχάνημα.

Φυσικά, μπορείτε επίσης να κερδίσετε δωρεάν περιστροφές από τον ίδιο τον κουλοχέρη, απλά περιστρέφοντας τους τροχούς.

Ο κουλοχέρης διαθέτει ένα πληθωρικό απόθεμα δωρεάν περιστροφών που μπορείτε να κερδίσετε πετυχαίνοντας το σύμβολο του χρυσού στέμματος του Καίσαρα.

Μπορείτε να κερδίσετε δεκαπέντε έως είκοσι πέντε δωρεάν περιστροφές παρατάσσοντάς τα σε οποιοδήποτε σημείο του ταμπλό του παιχνιδιού.

Εφόσον τοποθετήσετε τουλάχιστον τρία σύμβολα στέμματος στους τροχούς, θα λάβετε επιπλέον περιστροφές!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail