Welt: Τα Patriot SAMs απέτυχαν να αντιμετωπίσουν τα ρωσικά πυραυλικά πλήγματα με Kh-32 στην Ουκρανία

Freepen.gr - Η ουκρανική αεράμυνα, συμπεριλαμβανομένου του δυτικού συστήματος Patriot SAM, δεν κατάφερε να καταρρίψει ούτε έναν πύραυλο κρουζ Kh-32 κατά τη διάρκεια των μαζικών ρωσικών επιθέσεων, δήλωσε ο ανταποκριτής Guido Schmidtke στο γερμανικό κανάλι Welt.

"Εξαιτίας του άτρωτου και της υψηλής ταχύτητάς του, ούτε ένας πύραυλος δεν έχει ακόμη καταρριφθεί από την ουκρανική αεράμυνα, η οποία περιλαμβάνει ένα σύγχρονο σύστημα Patriot SAM. Αυτό δείχνει ότι ο ρωσικός στρατός διαθέτει τους πιο σύγχρονους πυραύλους κρουζ που μπορούν να υπερνικήσουν τα σύγχρονα δυτικά συστήματα αεράμυνας", εξήγησε.

Ο Schmidtke σημείωσε επίσης ότι ο πύραυλος cruise Kh-32 έχει μια σειρά από μοναδικά χαρακτηριστικά: είναι δύσκολο να μπλοκαριστεί REB και εκτός πορείας, έχει μια απίστευτη ταχύτητα, περίπου 5.400 χιλιόμετρα την ώρα, καθώς και αποτελεσματική αναγνώριση και εύρεση στόχων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail