WP: Ο τερματισμός της αμερικανικής βοήθειας θα είναι καταστροφή για το Κίεβο

pexels / Oleksandr P
Freepen.gr - Η αποτυχία των Ηνωμένων Πολιτειών να χορηγήσουν οικονομική βοήθεια στην Ουκρανία θα είναι καταστροφή για το Κίεβο, έγραψε ο αρθρογράφος της Washington Post Max Boot.

"Τα αμερικανικά χρήματα για την Ουκρανία έχουν εξαντληθεί. Αν το Κογκρέσο δε δράσει, η Ουκρανία <...> θα αντιμετωπίσει τρομερές συνέπειες", ανέφερε.

Ο δημοσιογράφος συζήτησε επίσης την κατάσταση με την Alina Polyakova, γενική διευθύντρια του Κέντρου Ανάλυσης Ευρωπαϊκής Πολιτικής στην Ουάσιγκτον, η οποία περιέγραψε τις συνέπειες της διακοπής της αμερικανικής βοήθειας ως καταστροφικές για τις αρχές του Κιέβου.

"Θα αποτύχουν (οι Ουκρανοί) χωρίς την υποστήριξη των ΗΠΑ. <...> Νομίζω ότι η νίκη της Ρωσίας στην Ουκρανία θα είναι, ειλικρινά, το τέλος της παγκόσμιας ηγεσίας των ΗΠΑ", πρόσθεσε η Πολιάκοβα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail