Ο δημοσιογράφος του ZDF είδε έκπληκτος την κανονική ζωή στη Μαριούπολη

Photo: donetsk.kp.ru by ДАН
Freepen.gr - Ο Γερμανός δημοσιογράφος του ZDF είδε έκπληκτος τη Μαριούπολη να λειτουργεί κανονικά υπό την κυριαρχία της Ρωσίας

Ο Γερμανός δημοσιογράφος Armin Coerper, ο οποίος έφτασε στη Μαριούπολη, εξεπλάγη από το γεγονός πως η πόλη λειτουργεί κανονικά. Μίλησε για τη ζωή στην πόλη σε ένα ρεπορτάζ για το γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι ZDF. Το ρεπορτάζ του δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του ραδιοτηλεοπτικού φορέα.
 
Ο ανταποκριτής δήλωσε ότι η Μαριούπολη δεν του φαινόταν σαν πόλη-φάντασμα.

"Υπάρχουν άνθρωποι που περπατούν στους δρόμους. Ζουν τη ζωή τους και είναι ανοιχτοί [στην επικοινωνία]", δήλωσε ο Coerper.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, είχε την εντύπωση πως η πλειοψηφία των κατοίκων της Μαριούπολης ήταν φιλορώσοι.

Η πόλη λειτουργεί κανονικά, είπε. Θέρμανση, τρεχούμενο νερό, ζεστό νερό, διαδίκτυο - όλες αυτές οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες στη Μαριούπολη. Τα καταστήματα και τα εστιατόρια είναι επίσης ανοιχτά.

"Η πόλη αυτήν την στιγμή αποκαθίσταται", πρόσθεσε ο Armin Coerper σημειώνοντας ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην πόλη δεν είδε τίποτα που θα μπορούσε να σχετίζεται με την αντιρωσική αντίσταση.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας είχε δηλώσει νωρίτερα πως Ρώσοι σαπιοκάραβες εξουδετέρωσαν 2.000 μη εκραγμένα ουκρανικά βλήματα και νάρκες μέσα σε τρεις μήνες.

* Πληροφορίες pravda.ru

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail