Οικογένεια Σύριων απαγάγει Αφρικανό μάγο βουντού που το έσκασε με 15.000 ευρώ αφού υποσχέθηκε να διπλασιάσει τα χρήματά τους με μαγικό υγρό

pixabay / ivorymacintyre
Freepen.gr - Μια οικογένεια από τη Συρία απήγαγε έναν μάγο βουντού από το Καμερούν, αφού έκλεψε 15.000 ευρώ που του είχαν δοθεί με την υπόσχεση ότι θα διπλασίαζε τα χρήματά τους χρησιμοποιώντας μαύρη μαγεία, σύμφωνα με δικαστήριο της Γερμανίας, γράφει η bild.de.

Η οικογένεια μεταναστών που ζούσε στο Μαγδεμβούργο συνελήφθη τον περασμένο μήνα ως ύποπτη για παράνομη κράτηση του 31χρονου ιερέα από το Καμερούν, Lionel N., ο οποίος φέρεται να πήρε χρηματικό ποσό από τον πατέρα και να ορκίστηκε να τους κάνει πλούσιους.

Είπε στην οικογένεια να του αφήσει τα χρήματα για μερικές ημέρες και εκείνος θα χρησιμοποιούσε ένα μαγικό υγρό για να διπλασιάσει το ποσό.

Τους έδωσε μια τοποθεσία για ραντεβού λίγες μέρες αργότερα, ωστόσο, όταν ο υπήκοος Καμερούν δεν εμφανίστηκε, η οικογένεια τον εντόπισε στο διαμέρισμά του στις 4 Ιανουαρίου.

Το περιφερειακό δικαστήριο της Λειψίας άκουσε την Πέμπτη πώς ο επικεφαλής της οικογένειας, ο 48χρονος Τζαμάλ Μ., απήγαγε τον ιερέα με τη βοήθεια των δύο γιων του, του Μοχάμαντ, 26 ετών, και του Φαντί Μ., 23 ετών, και δύο άλλων μελών της οικογένειας.

Μεταμφιεσμένοι με μπαλακλάβες, η ομάδα έσυρε τον ιερέα έξω από το διαμέρισμά του στο Langen Lene και τον απήγαγε. Η ομάδα φέρεται να τον ξυλοκόπησε καθώς απαιτούσε την επιστροφή των χρημάτων τους, αλλά ο Αφρικανός ιερέας αρνήθηκε να αποκαλύψει την τοποθεσία του.

Υποψιαζόμενοι ότι το εφάπαξ ποσό ήταν κρυμμένο στο διαμέρισμά του, η οικογένεια επέστρεψε στο Langen Lene δύο ημέρες αργότερα, όπου τους συνάντησαν αστυνομικοί και τους συνέλαβαν.

Ο ιερέας, Lionel M., κατηγορείται επίσης για απάτη και πρόκειται να δικαστεί.

Τα χρήματα δεν έχουν ακόμη ανακτηθεί.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail