Η Κίνα προειδοποιεί για συντρίμμια πυραύλου στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας στις 3 Φεβρουαρίου

U.S. Navy
Freepen.gr - Η Διοίκηση Ναυτικής Ασφάλειας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας εξέδωσε ανακοίνωση την Πέμπτη, σύμφωνα με την οποία το πρωί της 3ης Φεβρουαρίου αναμένεται να πέσουν συντρίμμια πυραύλου στα ύδατα της Θάλασσας της Νότιας Κίνας.

Η αιτία δε διευκρινίστηκε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, συντρίμμια πυραύλου αναμένεται να πέσουν σε μια συγκεκριμένη περιοχή της Θάλασσας της Νότιας Κίνας από τις 7.00 έως τις 8.00 τοπική ώρα (2.00 και 3.00 ώρα Μόσχας, αντίστοιχα) στις 3 Φεβρουαρίου. 

Σύμφωνα με τις καθορισμένες συντεταγμένες, ο τόπος πιθανής πτώσης συντριμμιών βρίσκεται ανατολικά της νήσου Χαϊνάν. Σημειώνεται πως η πρόσβαση στην περιοχή απαγορεύεται τη συγκεκριμένη ώρα.

Στο παρελθόν, τέτοιες ειδοποιήσεις έχουν εμφανιστεί κατά την προετοιμασία των εκτοξεύσεων. Το νησί Χαϊνάν βρίσκεται στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας, όπου βρίσκεται το κοσμοδρόμιο Wenchang.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail