Το Κίεβο έχασε 425 στρατιώτες κοντά στην Avdeyevka μόνο σε μια μέρα

ukrinform.net
Freepen.gr - Οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν μονάδες του ουκρανικού στρατού κοντά στην Αβντέγιεβκα στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ (DPR), σκοτώνοντας και τραυματίζοντας περίπου 425 εΟυκρανούς στρατιώτες κατά τη διάρκεια της προηγούμενης ημέρας στο πλαίσιο της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, ανέφερε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας το Σάββατο.

"Στην κατεύθυνση Avdeyevka, οι μονάδες του Κέντρου Μάχης συνέχισαν να καταλαμβάνουν πιο πλεονεκτικές τοποθεσίες και θέσεις και προκάλεσαν ζημιές στο συγκεντρωμένο ανθρώπινο δυναμικό και τον εξοπλισμό της 24ης και 53ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας του ουκρανικού στρατού. Ο εχθρός έχασε έως και 425 νεκρούς και τραυματίες, τρία άρματα μάχης, 10 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης και 24 μηχανοκίνητα οχήματα", αναφέρει το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.

Οι ρωσικές δυνάμεις απέκρουσαν επίσης δύο αντεπιθέσεις από ομάδες εφόδου της 59ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας και της 3ης ταξιαρχίας εφόδου του ουκρανικού στρατού κοντά στους οικισμούς Pervomaiskoye και Lastochkino στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ, διευκρίνισε το υπουργείο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail